reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

happymum spokojnej nocki wam życzę oby ataki się nie powtarzały;/
lucyp fajnie że masz kogoś kto może ci pomóc:) My mieszkamy z moja mamą i odkąd P. sie urodził to kapała go może ze 4 razy i to jak nas nie było w domu bo byliśmy na zakupach czy coś:) Nie dlatego że nie chce tylko ja tego od niej nie oczekuję, szóstkę nas wychowała więc juz dosyć przy dzieciakach sie narobiła:-)
renata dokładnie tak jak piszesz!

reklama
Wiem ze to głupota chodząc do szkoly 4 lata i nie miec zawodu ale moj zawód dla mnie to jedna wielka porażka. Np w tym roku mamy brać obsługę mopa i miotły według jakich tam procedur. W tamtym roku były procedury mycia okien i co sie robi po kolei jak sie wchodzi do pokoju. Znaczy co powinno sie robic jak zaczyna sie sprzątać pokój hotelowy... A prawda po pierwsze jest inna bo kazdy robi tak jak mu lepiej a po drugie sadzilam ze hotelarstwo to nie sprzątanie w większości a bardziej recepcja i np gdzies w restauracji cos :-D nie wiem czy moja szkoła taka glupia czy ten caly program nauczania taki -.-

Ja jestem wdzięczna rodzicom ze wezmą Kornelia chociaz i na pol nocy a teściowa np na sobotę. Ale to tylko i wyłącznie ze mieszkamy tutaj i mam szkole.
Ale jak np mam naukę i rodzice sie nią zajmują bo K w pracy to nie dam rady sie pouczyć bo słyszę ze im marudzi to mnie nosi i czuje ze musze do niej isc. I ciezko jest :p
K nie dal mi spac :-D najpierw chcial masaż a potem powiedzial ze zna idealny lek na zawroty glowy :-D

LUCYPP nie sprzatasz jak chcesz. Kazdy hotel ma swoje wymagania. Tu do sprzatania tez sa pewne metody i dlatego przez pare pierwszych zlecen bedzie jezdzila ze mna szefowa.wystarczy ze raz cie ktos sprawdzi a wylatujesz. Firmy na poziomie nie moga sobie pozwolic na takie cos. A zawod na twoim miejscu bym zrobila, nie wiadomo co w zyciu moze sie przydac a to dobra rzecz.
MAGDA HAPPY nie slyszalam o tej polce.. szok szok!!

Co do wypadkow.. mloda reke zlamala. A ja stalam obok.. mozecie sobie wyobrazic jakie mialam mysliciele, ze dlaczego tak a nie tak, a czemu jej nie zlapalam.. wiec rozne przypadki sie zdarzaja ale ja nie dopuszczam do takiej sytuacji ze ktores z nas jest nie trzezwe.

Hej u mnie ciężka noc. Co do wypadków to Dennis jak miał 1 miesięcy to rozbił sobie głowę a stałam koło niego. To była sekunda.
@ dostałam przed chwila spozniona o tydzień...ehh ide spav dakej dopóki Danio spi

Ok ale bylam na praktykach i inni z mojej klasy tez byli i kazdy robił jak chce. A zdecydowana większość byla w hotelach w Rzeszowie w Ambasadorskim i w Grand Hotelu

Hej.

Masakra jak ja sie zle.czuje ;//
Zawalone mam zatoki, a dzis taka wyprawa mnie czeka do miasta i w dodatku w taka super pogode;//

Umylam juz glowe, zaraz biore sie szybko za obiad i jade bo nie chce trafic na godziny powrotu ze szkoly bo to jest masakra wtedy, do autobusu sie wejsc nie da, a jak juz sie uda to tak duszno ze mi sie zaraz w glowie.kreci ;)

A u nas jest slicznie ;-)

MAGDA ja tez jak jezdze autobusami to w taki pory gdzie mniej ludzi jezdzi. Bo potem sie wepchac to graniczy z cudem..
LUCYPP uwierz ze jak ktos cie niespodziewanie sprawdzi to mozesz wyleciec. Tutaj sa takie standardy, a nie wiadomo gdzie kiedys bedziesz wiec moim zdaniem powinnas zrobic tez zawod. Chwile sie pomeczysz a potem bedziesz cos miala. Teraz na rynku potrzebuja ludzi z wyuczonym zawodem.
HAPPY :-* czytalam w necie to prawie 85% par stara sie o dziecko do pol roku.. tak to jest ze jak ktos chce to dluzej musi a jak ktos nie chce to odrazu zaskoczy :/. O Dennisa ile sie staraliscie?

Paulina - Dennis udało się w pierwszym cyklu jak tylko prEstalismy sie zabezpieczać.
Magda-zdrówka!
Ja muszę wstać a brzuch mnie tak boli ze nie wiem. I o dziwo nie jestem jakoś mocno zawiedziona...chyba sie tego spodziewalam.

Hejka:)

Ja wstałam z okropnym bólem głowy;/ w dodatku pada u nas;/ oby jutro nie padało bo do pracy

magda dużo zdrówka:)
happymum ciężka noc za Tobą czyli Dennis miał duszności?;/

reklama
Madzialena - dziekuje ze pytasz.miał jeden poważny atak. Nie mógł złapać powietrze był siny i lykal powietrze zamiast oddychać. Dobrze ze S był ze mną w domu bo inaczej byloby mi ciężko. Przy inhalacji wygrywał sie tak że ledwo go utrzymalismy , później jeszcze przez godzinę co chwile był płacz ale później się uspokoił i do rana było dobrze.
U nas tez pada deszcz i jest okropnie a ja muszę iść po ziemniaki .szkoda ze nie mam z kim małego zostawić bo nie chciałabym go ciągnąć w taką pogodę.

Do góry