reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

paulina powodzenia z tym mieszkaniem :) a co do kłótni z mamą to strasznie współczuję;/ jeżeli Ty twierdzisz że nic nie jest w stanie Was pogodzic to chyba naprawde musi byc zle;/ jednak mimo wszystko może spróbuj, to jednak Twoja mama a pisałas że wcześniej miałyście bardzo dobry kontakt
lucyp ja mam tak samo, nie wyobrażam sobie siebie na kasie w sklepie takim w którym jest duzy ruch jak np. biedronka, za duży stres ale jak bym musiała to może i bym dała radę:)
happymum może rzeczywiście cos jest na rzeczy:)

reklama
Siemanko dziewczyny
Paulina trzymam &&& za mieszkanie
HappyMum :grunt to myśleć pozytywnie :-):-)
Ja pracowałam w Biedronce ponad 2 lata i nie narzekałam było dużo pracy ale ja trafiłam na genialną ekipę :-)
Mój dzień dzisiaj szalony wszystko biegiem ale jakoś dałam radę jeszcze wieczorem leciałam z dziewczynami po prezent dla bratanicy co roku mam te same problemy z prezentami .

Hej.

Happy- a wiesz ze mi sie teraz przypomina ze tez mialam taki dziwny metaliczny posmak w ustach na poczatku ciazy a po jakims czasie zanikl. Moze wiec to.znak u ciebie? Lec po test jutro juz ;)

Paulina- kciuki za mieszkanko ;)) Sprobuj sie dogadac z mama, mimo ze zle.jest, ale tak jak pisze Happy pozniej moze byc juz za pozno... ;/

Dzis sie dowiedzielismy ze wujek T mial rozlegly zawal i w ciezkim stanie w szpitalu.. Chlop 50lat, nic mu nie dolegalo nigdy itp a tu bach takie cos... Mam nadzieje ze wyjdzie z tego i bedzie ok z nim..

Wczesniej nie wiem czy pisalam o.wujku moim ktory spadl z rusztowania w pracy W Niemczech i tez lezal w spiaczce chyba z tydzien, lekarze.kazali sie szykowac na najgorsze bo obrzek mozgu ze taki byl ze az twarzy nie bylo widac. A on sie wylizal twardziel. Jedynie ma rehabilitacje bo troche ma problemow z chodzeniem i czasem ma jakies wiksy i np mowi cos normalnie a za chwile jakies glupoty z kosmosu, ale.lekarze mowia ze bedzie z dnia na dzien lepiej.

Jakas chmura nieszczesc wisi nad naszymi rodzinami ;/

Ogladacie babeczki meczyki? Dzis chlopaki dali czadu ;) Moj malzon myslalam ze sofe rozwali bo tak podskakiwal i lapami im machal gdzie maja isc :D a z drugiej strony tato z bratem na skype sie darli ;p Maja nawet powiedziala GOOO(gol) i mama mowi do niej brawa, a ona BAWAA(brawa) ;) cwaniak moj maly ;)

Witam niedzielnie ;)

My meczu nie ogladalysmy po dopiero po 7do domu wrocilysmy i chwila moment spalysmy :)

Happy ja takiego nie mialam ale np rece czosnkiem mi smierdzialy mimo ze go nie dotykalam ani nie jadlam :|
Trzymam kciuki za pozytywny tescior ;)

A ja w kazdej pracy sie widze nie ma dla mnie rzeczy nie mozliwych :D

A mi zostal ostatni rok szkoly zaraz listopad a ja ani razu nie bylam i chyba obleje to :/

Im blizej wyorku tym bardziej sie denerwuje. Zuziak od samego rana maluje a ja pije kawke ;)

Witam się:)

U nas pochmurno i chłodno;/ ale na spacerek po obiedzie się wybierzemy:)

happymum rozumiem Cię:)
magda my też meczyk oglądaliśmy:) Mały krzyczał Polskaa biało czerwoni:-D Nauczył się jak jeszcze było Euro2012:-) Zawsze z moimi braćmi ogląda bo mój D. to piłke nożna nie bardzo lubi woli siatkówkę:) ale na końcówke i tak przyszedł bo nie wierzył:-D

Hej dziewczyny:Dennis zasmarkamy i kaszle od rana:/ msm nadzieje ze do środy będzie lepiej i pójdzie do przedszkola normalnie.
Mnie nadal meczy ten posmak...mislsm nadzieję że przejdzie no ale niestety.
Olcia - ja podobnie do ciebie. Żadnej pracy się nie boję.
U nas zimno, nieprzyjemne a w dodatku wszędzie mgła

Hej.

Mama juz pojechala. Nie spodziewalam sie ze Maja tak.zareaguje na jej wyjazd. Jak wsiadla do busa to mala sie tak rozplakala i krzyczala BABA BABA. Teraz chodzi i mowi baba, baba i pokazuje raczkami i mowi MA (NIE MA) I brum brum. Sama sie poryczalam jak ona tak.zareagowala.

U nas tez zimno, pochmurno i juz nudno bo nawet nie ma z kim kawki wypic.. Obiad mam z wczoraj wiec bede sie nudzic caly dzien poki T z pracy nie wroci...

Happy oczywiście każda kobieta ma inne objawy :)
Renata mówisz że się udało? :D
Paulina smutne że masz takie relacje z mamą :-(
Magda trzymam kciuki żeby było dobrze z wujkiem!
Olcia też tak miałam w obu ciążach!

reklama
Do góry