reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

happymum no pewnie jak masz podejrzenia to zrób test:)
lucypp to super że u Was wszystko w miarę w porządku:) ja na początek kupowałam P. parówki Bobaski i Sokoliki firmy Sokołów, Jedyneczki, wiadomo takie te lepsze dla dzieci:)

My za chwilę zjemy pierożki i idziemy na dwór bo ładna pogoda:)

reklama
Madzialena - sama nie wiem czy mam podejrzenia bo objawów ciąży nie mam żadnych, ale nie mam tez objawów jak na @ a powinnam dostać najpóźniej we wtorek. Co prawda po ostatnich zawirowaniach częstymi @. Jakiś się nie spodziewam ciąży:( jednak biorę ja pod uwagę bo sie nie zabespieczamy. Poza tym czasem pale a niedługo S. Ma urodziny a wcześniej mamy rocznicę wiec lepiej byłoby wiedzieć.

Hej :)
Happy, ja jednak trzymam kciuki za pozytywny test u ciebie :)

Sandra ja tez ze swoim chlopem sie kluce. tzn.. czesciej to ja sie dre, on udaje ze slucha, sie obraza, bo ja go wyzwe zbluzgam.. itd. aaaaaaaale docierają do niego moje wrzaski bo zmienia sie chlopak.

jak ja sie okropnie czuje. wczoraj caly dzien mnie mdlilo, dziś mdli i kreci sie w glowie. Pranie wieszalam to prawie wywinelam orla.Podbrzusze boli jak cholera.

a co do obkupywania dzieci.. ja niby nie musze ale kazdy ma jakis nałog :) z zimowych im nie musze. F dostal a O ma po F :) Jedynie Ł musi sobie trzewiczki jakies zakupic bo w obecnych to raczej nie posmiga dlugo.

Witam ;) u nas trochę zamieszania bo dziś wyprawiamy roczek małemu ;) duzo ludzi nie będzie bo cherzestna a Anglii i przylatuje w listopadzie a rodzina Ł nie przyjdzie bo Tesciowa jest bardzo obrażona na mnie ze jej córeczka nie została chrzestna ;/ co za rodzina to ja nie wiem ... Na chrzciny tez mieli nie przyjsc ale sie zjawili. Na 17 mamy gości ;)

Trzymam kciuki dziewczyny za dzidziusie ;*

Lucypp ja tez 4kl technikum i egzaminy zawodowe matura każdy cos chce ;/

A i fotka torciku który sama zrobilam ;)

Załączniki

• 1413036238086.jpg
    1413036238086.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 36
Oo ciekawie się robi:)
happymum, renata trzymam kciuki dziewczyny oby szczęście Wam dopisało:-)
młoda mama super torcik:) takie samodzielnie robione są najlepsze:)

Ja właśnie posprzątałam pokój bo miałam chwilę, siostra wzięła małego na dwór:)

reklama
Do góry