reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jej dziewczyny :) straszna nie wyspana jestem bo do 2:40 czytałam:)
Paulina-jasne ze najważniejsze jest żeby dziecko było czyste
Schludne. Ja po prostu lubię go stroic a on się nie opiera i jakoś nie zauważam żeby było mu nie wygodnie.
Olcia-kurtka i buty super! Jak bym miała dziewczynkę to pewnie stroilabym jeszcze bardziej.
Madzialena-u mas kombinezony się nie sprawdzsja maly nosił tylko w pierwszą zime czyli jakial około 9 miesięcy , w zeszłym roku miał na sobie tylko raz wiec w tym roku nie kupuje.spodnie ocieplane ma jedne może się przydadzą

reklama
OLCIA ja to juz tyle prognoz slyszalam ze szok. Jedno mowia zima stulecia a inni ze bardzo ciepla. Tutaj bardziej nastawiam sie na mega zimno. Temperatura je przekracza 14stopni w dzien a w nocy wacha sie ok 5. Zreszta tu inny klimat :p mam tylkk nadzieje na zasniezone i mega mrozne swieta w PL!

Edit
OLCIA no i w SE co roku jest hotel z lodu ;-) wiec zimnicaaa

Edit
HAPPY a nie iwazasz ze kombinezon przyda sie na sanki? Przynajmniej dzieciak nie przemoknie. A na codzien normalny ubior.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
happymum u nas kombinezon również sprawdził sie tylko na pierwszą zimę, P. urodził się zimą to jezdził w śpiworku, jak miał rok to chodził w kombinezonie ale coś za mną nie przemawiały:) teraz to juz całkiem jedynie spodnie na kombinezonowe na szelki mamy na sanki w razie czego:)
paulina czas pokaże jaka będzie zima:) W tamtym roku miała być zima stulecia a jak fajnie było i na śnieg trzeba było czekać;/

paulina rzeczywiście święta bez śniegu tracą cały swój urok;/

Moje dziecko jeszcze śpi:szok: Jak wstanie to musimy skoczyc do apteki po tabletki moje i na jakies małe zakupy, może ciacho zrobię pozniej:)

reklama
Patrzcie co znalazłam:) wtedy w Anglii śniegu było w niektórych miejscach po kolana. 8(chyba)miesieczny Dennis na sankach

Załączniki

• 1413012659464.jpg
    1413012659464.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 37
Do góry