reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Happy ja kiedyś tez zarzekalam sie ze 3 dziecka nie chce miec. No ale "na starosc" mi sie odmienia :)
a co do plci.. zeby bylo mozna sobie zaplanowac to byloby super.I o tyle latwiej przy chlopaku... nad corką trzeba popracowac.

Ja obecnie mam plodne dni. brzuch mi boli. cycki tez, nerwy takie ze zabic moge. W piATEK wizyta u lekarza. Nie zebym czekala do piątku jak na swieto..Ł stwierdził ze teraz cwiczymy..a w listopazie robimy :) o ile nie zrobimy teraz :)

pogoda taka se :) rano wialo, pozniej dosyc cieplo, a ok 18 zaczelo padac.

z chlopakami dziś ognisko mielismy polączone z obiadem. kielbaski im usmarzylam. Maaaatko jak jedli. jakby mieso pierwszy raz w buzi mieli.

Renata-życzę żeby wam sie udało:) płeć mizna zaplanować w 80% moze głupio to brzmi ale sprawdzałam całej rodzinie i wszystkim znajomym a nawet sandrze z naszego wątku i tylko z dwójką dzieci sie nie sprawdziło na jakąś 20stke

PAULINA no tyle minelo :) maly Jasiek jutro konczy 9 msc , juz zaczyna sam stawac na nogi :)

Mi na szczescie @ sie konczy jutro pewnie juz bedzie PO :)

Ja tez troche chciala bym 2 dziecko , ale tak swiadomie poki co bym sie nie zdecydowala :)

Natalia mi zasnela przed 18 w wozku i spii ;/ uciekam bo Sz jedzie i musze ja budzic na kolacje inhalacje i syropek :) dobrej nocki :)

Happy dziekuje :* i wzajemnie :)

Mąz mi dziś fundnął buty :) zimowe niskopodlogowe ;) Niby mam koturny ale dlugo w nich chodzić nie moge. Kiedyś mialam skreconą kostke, potem skreconą stope i potrafi mi bolec noga. I w koncu farbe kupilismy alby pomalowac w naszym sexroomie i u chlopaków.

Ja swiadomie też póki co bym się nie zdecydowala na ciaze, ale biorę tabletki więc wiadomo. @ mialam niedawno do nastepnej jeszcze trochę, na szczęście.. dobrze było bez @ :D. A za staraczki trzymam mocne && oby się udalo:) Mała spi od 20 dostała pierwsza dawkę antybiotyku i jej posmakowal pachnie cytrynka:D a ja jem kolacje. Choć przy chorobie to brak apetytu..

reklama
Hejka:)

Ja juz pospałam bo tłuką sie na podwórku robotnicy;/ pół podwórka rozkopali wczoraj bo wode podciagają do bloku obok i dzisiaj pewnie będa zasypywać. P. wniebowzięty bo koparę ma za oknem:) Wczoraj gazetki w miarę szybko mi poszły i w dodatku godzinę pozniej mi je przywiezli. D. miał wolne i siedział z małym, nawet na placu zabaw byli a jak wróciłam to synek zero zainteresowania mamą tylko tata:-)

paulina szkoda że masz kiepski kontakt z rodzicami;/ może jeszcze się nie pogodzili z tym że jesteś juz dorosła, masz dziecko i to Ty o wszystkim decydujesz:)
happymum, renata powodzenia w staraniach:)

Co do relacji z rodzicami to u nas jest w miarę:) Z mama od zawsze miałam dobry kontakt, tata nie żyje już od 9 lat i jestem pewna że wnusia to on by kochał z całych sił:) Jak moja mama dowiedziała się o mojej ciąży to powiedziała tylko do D. że mu zaufała a on obiecał że będzie grzeczny hehe, i tyle, żadnych pretensji, nic. Teściowie z kolei zareagowali podobnie, teśc się ucieszył a teściowa powiedziała no trudno ale ja bawić nie będę, a teraz jak latają za małym:)

Miłego dnia

Do góry