reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Happy ja kiedyś tez zarzekalam sie ze 3 dziecka nie chce miec. No ale "na starosc" mi sie odmienia :)
a co do plci.. zeby bylo mozna sobie zaplanowac to byloby super.I o tyle latwiej przy chlopaku... nad corką trzeba popracowac.

Ja obecnie mam plodne dni. brzuch mi boli. cycki tez, nerwy takie ze zabic moge. W piATEK wizyta u lekarza. Nie zebym czekala do piątku jak na swieto..Ł stwierdził ze teraz cwiczymy..a w listopazie robimy :) o ile nie zrobimy teraz :)

pogoda taka se :) rano wialo, pozniej dosyc cieplo, a ok 18 zaczelo padac.

z chlopakami dziś ognisko mielismy polączone z obiadem. kielbaski im usmarzylam. Maaaatko jak jedli. jakby mieso pierwszy raz w buzi mieli.

Renata-życzę żeby wam sie udało:) płeć mizna zaplanować w 80% moze głupio to brzmi ale sprawdzałam całej rodzinie i wszystkim znajomym a nawet sandrze z naszego wątku i tylko z dwójką dzieci sie nie sprawdziło na jakąś 20stke

PAULINA no tyle minelo :) maly Jasiek jutro konczy 9 msc , juz zaczyna sam stawac na nogi :)

Mi na szczescie @ sie konczy jutro pewnie juz bedzie PO :)

Ja tez troche chciala bym 2 dziecko , ale tak swiadomie poki co bym sie nie zdecydowala :)

Natalia mi zasnela przed 18 w wozku i spii ;/ uciekam bo Sz jedzie i musze ja budzic na kolacje inhalacje i syropek :) dobrej nocki :)

Happy dziekuje :* i wzajemnie :)

Mąz mi dziś fundnął buty :) zimowe niskopodlogowe ;) Niby mam koturny ale dlugo w nich chodzić nie moge. Kiedyś mialam skreconą kostke, potem skreconą stope i potrafi mi bolec noga. I w koncu farbe kupilismy alby pomalowac w naszym sexroomie i u chlopaków.

Ja swiadomie też póki co bym się nie zdecydowala na ciaze, ale biorę tabletki więc wiadomo. @ mialam niedawno do nastepnej jeszcze trochę, na szczęście.. dobrze było bez @ :D. A za staraczki trzymam mocne && oby się udalo:) Mała spi od 20 dostała pierwsza dawkę antybiotyku i jej posmakowal pachnie cytrynka:D a ja jem kolacje. Choć przy chorobie to brak apetytu..

reklama
Hejka:)

Ja juz pospałam bo tłuką sie na podwórku robotnicy;/ pół podwórka rozkopali wczoraj bo wode podciagają do bloku obok i dzisiaj pewnie będa zasypywać. P. wniebowzięty bo koparę ma za oknem:) Wczoraj gazetki w miarę szybko mi poszły i w dodatku godzinę pozniej mi je przywiezli. D. miał wolne i siedział z małym, nawet na placu zabaw byli a jak wróciłam to synek zero zainteresowania mamą tylko tata:-)

paulina szkoda że masz kiepski kontakt z rodzicami;/ może jeszcze się nie pogodzili z tym że jesteś juz dorosła, masz dziecko i to Ty o wszystkim decydujesz:)
happymum, renata powodzenia w staraniach:)

Co do relacji z rodzicami to u nas jest w miarę:) Z mama od zawsze miałam dobry kontakt, tata nie żyje już od 9 lat i jestem pewna że wnusia to on by kochał z całych sił:) Jak moja mama dowiedziała się o mojej ciąży to powiedziała tylko do D. że mu zaufała a on obiecał że będzie grzeczny hehe, i tyle, żadnych pretensji, nic. Teściowie z kolei zareagowali podobnie, teśc się ucieszył a teściowa powiedziała no trudno ale ja bawić nie będę, a teraz jak latają za małym:)

Miłego dnia

Do góry