reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam się z wami powiem ,wam że siedzę i mi powieki się zamykają .Pati niby dwa razy się obudziła ale od 3:30 do 5:3o Wiki spała z nami , chyba ją jakiś wirus złapał bo miała wysoką gorączkę więc dzisiaj szkoła odpada .Mam takiego lenia że nie pytajcie wypiję kawę i obowiązki wzywają ;-)
,

reklama
Hej laski. Oddalybyscie swojego dziecia pod opieke niani? Zastanawiam sie nad tym.. bo dostalam znowu propozycje tego sprzatania na caly etat na bialo+person nummer po trzech msc. Wiec to plusy.. ale nie mam co z Nika zrobic i zastanawiam sie nad dagen-mamma ale stracha mam.

Wiecie co? W Tullinge zapowiadaja...SNIEG!! A to jakies 5km od nas :eek::banghead:

Chce mi sie kawy. Zaraz sobie zrobie a na popoludnie zmrozony redbullik ;D ze ja jeszcze zyje i moje cialo ma sie dobrze po hektolitrach kawy i redbulla to jestem zdziwiona.

SANDRA zdrowka!!!
RENATA w sexroomie podobno polecaja czerwien ale na mojego bardziej zielen dziala :D
CAYOKA jesli lykasz tabsy regularnie to okres napewno przyjdzie :p tabsy jak dla mnie to 100% zabezpieczenia jesli postepuje sie dokladnie z ulotka. Ale ja po drugiej ciazy nie chce tabsow. Nie bede sie nimi faszerowala do 50rz. Spiralka i spokoj ;-) albo uzbieram jednak na to podwiazanie dla A. hahaha

My już po sniadanku:) Na obiad barszcz i zastanawiam sie co na kolację dzisiaj zrobić, chodzą za mna zapiekane kajzerki z szynka i pieczarkami i chyba zrobię:-)

paulina fajnie z ta pracą bo dodatkowe pieniądze:) może uda ci się znalezć jakąś zaufana osobę do pilnowania córy:) Wiadomo strach;/ Co do spirali to fajna sprawa, u mnie niestety się nie sprawdziła bo 2 razy mi sie wysunęła i wolałam trzeci raz nie ryzykować:) Moje tabletki obecnie kosztują 38zł więc nie jest zle:) Teraz jak będę u ginekologa to poprosze o skierowanie na badania czy wszystko ok

MADZIALENA moje yasminelle 30zl. W miedzyczasie lykalam jedno opakowanie vibin mini za 9zl ale zle sie czulam i dwa opakowania wywalilam. Nie chodzi tu o cene, tylko o to ze nie chce sie nimi faszerowac pol zycia ;-)

PAULINA , MADZIALENA no wlasnie lykac tabsy polowe zycia - straszne. Ja kiedys tam jak juz sie naprodukuje przejde z tabletek na zastrzyk . a badania wlasnie porobilam , jeszcze tylko cytologia mi zostala :)
Moja tabsy kosztuja jakos 37zl za 63tab...ale sa refundowane i place UWAGA ok 7 zl za 63tab oczywiscie :)

Hej dziewczyny-u mnie nadal brak @, sutki mnie trochę bolą, wczoraj w nocy znów dosyć mocno bolał mnie lewy jajnik. Ale to tyle...
Paulina-ja niby tak ale yo była osoba która znam. Z obcą nianią bym nie zostawiła. Juz lepsze przedszkole. Bo jest nadzorowane.
Sandra-zdrówka dla mojej Wikuni:*
Paulina-popieram antykoncepcyjna chormonalna przykmowana przez lata czasto powoduje raka. A nie myslslas żeby powiązać siebie? Zazwyczaj jeśli robią to od razu po porodzie to jest za darmo.

HAPPY w PL nielegalne jest podwiazywanie u kobiet. Nie wiem jak na terenie Se. A do przedszkola nie moge mlodej wyslac bo nie mamy numeru. Dopiero po 3msc pracy dostane i wtedy moge wyslac.
MILENA ja sie boje igiel :cool: glupoa morfologia jest straszna, a nie powiem juz jak sie czulam jak przez trzy doby po porodzir przyjmowalam zastrzyki przeciwzakrzepowe w brzuch :cool: a co ile zastrzyk trzeba przyjmowac?

Paulina-nawet nie wiedziałam ze w pl jest to nielegalne. Zastrzyki sa raz na 3miesiace ale to tez jest tak samo nie zdrowe jak tabletki bo to hormony. Kiedyś sie zastanawiałam nad zastyrzykami ale zrezygnowałam

reklama
Bry znow :) leb mi rozsadzi. Niby cieplo, fajnie ale cisnienie jakies podle.

Ja sie na zastrzyk nigdy nie zdecyduje. przy skutkach ubocznych nie odstawie jak tabletek.A podwiązywanie jajników to dla mnie ostatecznosc. I tak troche.. odwrotu nie ma. A wiadomo.. zdanie mozna zmienic co do ilosci posiadanych dzieci.

Paulina tez nie lubie igieł. Zasrzyk jak zastrzyk.. ale pobieranie krwi.. no prawie 30 lat mam a panikuje jak male dziecko. Gotowa plakac jestem.

musze kolejną kawe. dziś chlopcy znow mają teakwondo.. juz sie ciesze jak padną po treningu :D

Do góry