reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

My też już po rozpoczęciu...od jutra wstawanie się zacznie

Wczoraj na szczęście się rozpogodziło i poszliśmy do zoo. Oliwka szczęśliwa choć pod koniec marudziła, że nogi ją bolą. Młody zachwycony słoniem, nawet sobie wymyślił, że go słoniowa trąba złapała:-)

reklama
Witajcie;-)
Bartek dzis byl pierwszy dzien w przedszkolu, spodobalo mu sie ladnie sie bawil. Zaczal plakac gdy weszlismy do sali bo dzieci plakaly ale podobno zaraz przeszlo, ladnie sie bawil, gdy poszlam po niego nie bardzo byl mna zainteresowany, jedynie sniadania ani obiadu nie ruszyl ale tego sie spoedziewalam bo lubi z 5 potraw nic innego nie zje ale ogolnie jestem zaskoczona tym jak sie odnalazl, zobaczym jak bedzie pozniej.
Paulina, wszystkiego naj na nowej drodze zycia ;*

Dzień dobry we wrześniu!
synek niezbyt zadowolony ze szkoły, no cóż ...
Pogoda iście jesienna, typowy pierwszy dzień szkoły :p
Fajnie że Wasze dzieciaczki dały dziś radę :)

Okres miałam normalny od 16-22 a 29 zaczęłam krwawic wczoraj rano juz skończyłam i teraz znów krwawie. Te dwa dni to byla taka typowa krew a teraz taka jaśniejsze ale wcześniej nic nie bolało a teraz boli caly lewy bok brzucha

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry