reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

happy oby nic poważnego.
magda spóźnione sto lat.
No mój dopiero na drugi rok do przedszkola. Będę płakała:-(
Dzisiaj pochmurno i ponuro kuba zasnął o 16:30 wstał o 19 zjadł obiadokolacje poszliśmy na spacer taki późny, wróciliśmy pobawił się zjadł kasze i zasnął o 22 kazał się po brzuszku masować. a bałam sie że po takiej drzemce to do północy będziemy ganiali.

reklama
heja porannie.
pobudka o 6. sama wstalam :)

zaraz dzieci budze i do szkoly.
Czuje ze i w tym roku bede z dyrektorem boje toczyc.. albo ktoś mnie w tym wyreczy. wymyslił sobie ze Filip bedzie wracal do domu drugim kursem. ( czyt. ok 15.30 ). I to nic ze my mamy 3 km do przystanku na skroty. Zima tymi skrotami nie przejde.Ze ja bede musiala najpierw odebrac Oskara, leciec do domu, on tylko zje i znowu runda po F. poszaleli do konca.
Jest w szkole autobus do przewozu niepelnosprawnych.. no ale Filip ma TYLKO !!!! autyzm.Wychowawczyni ma rozmawiac dziś z tym panem ( dyrektorem ) w tej sprawie. Dla mnie to i on sam moze go odwozić.. pod dom :D

Hej
Drugi dzień szkoły w stresie. Najgorsze to wystawanie i szykowanie bo muszę sama z dwójką.

Happy masakra! oby jutro się wyjaśniło.

Hejka:)

Ja juz spakowana i niedługo wracamy do domu:-) pogoda dalej do kitu;/ przedtem była chrzestna P. z maluszkiem, co za slodziak a jaki silny jak na pół roku:)

happymum powodzenia jutro u lekarza, dobrze że będzie z Tobą siostra S. i mam nadzieje że nie potraktuja cie tak jak poprzednim razem.. duzo zdrówka!
renata​ oby udało się dogadać z dyrektorem:)

Heja.

Maciejka wspolczuje z tym ogarnianiem dwojki. U mnie niby tez ja sama ( Ł spi ) ale dzieci starsze i przyzwyczajone ze trzeba wstac i do szkoly. ale jak sie Oskar urodzil i Ł a granicą byl to bylo gorzej. Bo O odczuwal glod gdy poczuł ze go ubieram na dwor. i wez idz ze starszym do p-la jak mlodszy glodny.

boze jak ja sie koszmarnie czuje. wszystko mnie boli. od wlosów po paznokcie. kazdy miesien, glowa, rece, nogi.. starzeje sie.

Hejka:)

My juiż w domu, wczoraj P. zasnął nam w aucie i oczywiście pozniej latał do 23:-)
renata nie przesadzaj nie jestes aż taka stara:-)

Co do dzieciaków to jak ma sie dwójke to rzeczywiście na pewno czasem ciężko jest się zgrac ze wszystkim;/ ja szczerze współczuje mojej siostrze, jedna córka do 3klasy, druga do pierwszej a ona w grudniu urodzi trzecie dziecko, juz się boi jak to będzie ale na pewno da radę:) młodszą córę trzeba prowadzić a ma na pierwszą zmianę, dobrze że szwagier pracuje co trzeci dzień to bedzie woził dzieciaki do szkoły:)

No i zaczęła się szkoła... młody nie może sie przyzwyczaić, że O. nie ma. Ciągle ją woła i taki smutny chodzi

Anula super, że bartuś tak się odnalazł w p-lu! oby tak dalej

Maciejka daj synkowi trochę czasu, oswoi się

Happy oby cię porządnie zbadali... trzymam kciuki aby to nic poważnego

Magda spóźnione 100 lat

Hej :) my właśnie pijemy kawę i zaraz muszę się szykować do lekarza a Dennis na 13 do przedszkola. Mam nadzieje że obędzie się bez placzu.

reklama
U lekarza nic nowego, zabrali mocz do laboratorium i kazali zadzwonić za tydzień o wyniki i jeśli ciąży nie będzie (jestem pewna ze nie będzie) to umówić się na cytologie.

Do góry