reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej.
Gratulacje dla wszystkich dzielnych dzieciaczkow w szkole a przede wszystkim dla przedszkolaczkow ;)

MadzialenA- przykra strasznie sytuacja z tym kolega;/ ehhh co za zycie...
Happy- daj znac

U mnie zawsze 1wrzesnia to ze szkola, ale i urodziny moje, wiec Czekalam zeby poczestowac zawsze dzieciaki cukierkami ;)
A z pogoda to fakt jesiennie, w Uk tez.. ;/

Ja dzis mam dzien wolny.
Sniadanie zrobil mezulek, po swieze bukeczki pojechal, pozniej pojechalismy na miasto na lody, a teraz siedze i czekam na obiadek a pozniej kawka :D Raz w roku moge sobie pozwolic, ale co chwile Magda a gdzie to jest, Magda no choooodz na sekundke mi pomoz :D haha nie ruszam sie z sofy :p ooo przepraszam pranie wstawilam :p urodziny powinny byc zdecydowanie czesciej hahha :D

reklama
100 lat Madziu ;) 1409584736872.jpg

Załączniki

• 1409584736872.jpg
    1409584736872.jpg
    8,9 KB · Wyświetleń: 51
magda wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:* Spełnienia marzeń:)
happymum daj znać po wizycie

My zostajemy do jutra, D. chciał jeszcze z kolegami posiedzieć... jutro na pogrzeb nie idę bo nawet zadnych ciuchów nie mam po za tym nie wiem nawet czy D. sam zdąży;/ no trudno. u nas pada a mały nieznośny, troszke się rozszalał tutaj bo na więcej mu pozwalałam i teraz psoci:p

zezarlo mi posta i wkurzylam sie tym. ..

U nas początek roku ok. O na początku focha strzelił bo on to by chcial do skepiku, bo juz do domu,A TO moze na plac zabaw.I stal przy mojej nodze jak maly piesek. ja krok, on krok. No i okazalo sie ze jego ulubiony kolega bedzie sie z nim uczyl. alez radosc. Tylko nie dla mnie.. bo obaj to takie ancymonki ze nauczycielka bedzie miala z nimi przeprawe :) i dwoch "chronionych" bo babcie w tej samej szkole pracują. kolezanki po fachu :)

jutro O do alergologa. zaprowadze go na 2 godzinki i pojedziemy.

F zaprawiony w bojach, szkole lubi i tesknil za nią. I za przyjacielem. ledwie do domu wrocilismy on juz sie spakowal na jutro i z plecakiem na kolanach czeka na wtorek. Bo nowy plecak musi dla Tomka pokazac :)

a ja bede miala troszke ciszy.. o ile Ł mnie nie zaskoczy i nie zacznie silnie potrzebowac mojej rady.

a pogoda u nas okropna. zimno, ponuro. Nic tylko pod koldra gnić.

Magda najlepszosci :)

Renata -nawet nie wiesz jak mnie nosi ze zlosci! Teraz mam gesty rozciagliwy sluz jak przy owulacji tylko ze z krwią....eh juz sama niewiem:/

Ja po takim zbadaniu na bank bym zrugala. Ale ja strasznie nerwa jestem i nie lubie takie spychologii.

Nie mialas nigdy miesniaków zadnych?? polipów?? Pierwszy raz krwawisz po okresie??

reklama
Renata-gdybym lepiej znała angielski to tez bym aferę zrobiła. Nigdy nie mialam mirsniakow, nadzerki, polipow ani nic takiego. Krwawie po okresie pierwszy raz. E środę pójdzie ze mną siostra S. Bo ona zna angielski perfekcyjnie. Mam mieć badanie moczu i krwi ale nie wiem czy cos jeszcze. Na pewno jeslu cos się nasili albo gorzej sie poczuje to pojadę do szpitala

Do góry