reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
czesc dziewczyny :)

wieki mnie nie było ale trzeba bylo korzystać z lata ;) wakacje sie skonczyly wiec powracam ^^

Paulina dużo szczęścia i miłości jako mężatka :)

happy ja nienawidze sie rozpakowywac. Czasem z tydzien walizki stoja i czekaja na lepsze czasy i je rozpakuje :)

Dzień dobry
Wczoraj byłam z synkiem w kinie. Uśmialiśmy się mega :D cenne są nasze wspólne chwilę, tak ich niewiele .....
Potem reszta przygotowań do 1 klasy i dziś ostatni dzień wakacji .........

gosia a to skąd ty jesteś? ja z Sochaczewa.
Kuba śpi od 19:30. nabił sobie dzisiaj limo swoim kolanem:crazy: Ile się mówi kuba nie biegaj kuba nie skacz a on swoje,

Kechu witam :) dobrze że 4, szkoda że nie 5 ;) tak te 6 latki poganiają..
Ja mam 27 lat a dzieci widać na suwakach :)
Papitka dzieciństwo bez guzów i siniaków to nie dzieciństwo ;)

Przygotowałam ubranie na jutro. Wcześnie trzeba wstać i z dwójką maluchów sama na apel ... byle nie padało.

Hejka:)

My nadal u teściów a pogoda również do niczego;/ chłodno i w dodatku pada, jak D. wróci z pracy to wracamy chyba do domu:-) Jest tutaj ciotka D. z Niemiec i szybko leci czas, dziadek naprawił P. motor na akumulator i od rana juz szalał:) Jutro pogrzeb kolegi D.;/ mam nadzieję że szybciej skonczy prace to będę mogła z nim pojechać, chłopak miał 21 lat:( I chca odpalic tyle rac na pogrzebie, jego mama mówiła że nie ma nic przeciwko, i trumne tez chcą nieść, także jutro bedzie ciężki dzień

papitka
oj biedny Kubulek oby szybko siniak zszedł:* Mój całe kolana ma w siniakach jak to chlopak:)

Powodzenia dla wszystkich dzieciaczków w pierwszym dniu szkoły, mój jeszcze dwa lata :)

Miłego dnia

reklama
Paulina szczescia na nowej drodze! :-)

My juz po rozpoczaciu szkoly, kurde ale dzieciaki mi wyrosly... Hania 2 klasa, Daniel 1 :szok: a Mikolaj przedszkole, zaprowadzilam go na 8 i bylo ok, za 20 min ide po niego i zobaczymy jak sobie dal rade :tak:

Do góry