reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
czesc dziewczyny :)

wieki mnie nie było ale trzeba bylo korzystać z lata ;) wakacje sie skonczyly wiec powracam ^^

Paulina dużo szczęścia i miłości jako mężatka :)

happy ja nienawidze sie rozpakowywac. Czasem z tydzien walizki stoja i czekaja na lepsze czasy i je rozpakuje :)

Dzień dobry
Wczoraj byłam z synkiem w kinie. Uśmialiśmy się mega :D cenne są nasze wspólne chwilę, tak ich niewiele .....
Potem reszta przygotowań do 1 klasy i dziś ostatni dzień wakacji .........

gosia a to skąd ty jesteś? ja z Sochaczewa.
Kuba śpi od 19:30. nabił sobie dzisiaj limo swoim kolanem:crazy: Ile się mówi kuba nie biegaj kuba nie skacz a on swoje,

Kechu witam :) dobrze że 4, szkoda że nie 5 ;) tak te 6 latki poganiają..
Ja mam 27 lat a dzieci widać na suwakach :)
Papitka dzieciństwo bez guzów i siniaków to nie dzieciństwo ;)

Przygotowałam ubranie na jutro. Wcześnie trzeba wstać i z dwójką maluchów sama na apel ... byle nie padało.

Hejka:)

My nadal u teściów a pogoda również do niczego;/ chłodno i w dodatku pada, jak D. wróci z pracy to wracamy chyba do domu:-) Jest tutaj ciotka D. z Niemiec i szybko leci czas, dziadek naprawił P. motor na akumulator i od rana juz szalał:) Jutro pogrzeb kolegi D.;/ mam nadzieję że szybciej skonczy prace to będę mogła z nim pojechać, chłopak miał 21 lat:( I chca odpalic tyle rac na pogrzebie, jego mama mówiła że nie ma nic przeciwko, i trumne tez chcą nieść, także jutro bedzie ciężki dzień

papitka
oj biedny Kubulek oby szybko siniak zszedł:* Mój całe kolana ma w siniakach jak to chlopak:)

Powodzenia dla wszystkich dzieciaczków w pierwszym dniu szkoły, mój jeszcze dwa lata :)

Miłego dnia

reklama
Paulina szczescia na nowej drodze! :-)

My juz po rozpoczaciu szkoly, kurde ale dzieciaki mi wyrosly... Hania 2 klasa, Daniel 1 :szok: a Mikolaj przedszkole, zaprowadzilam go na 8 i bylo ok, za 20 min ide po niego i zobaczymy jak sobie dal rade :tak:

Do góry