reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina dużo szczęścia na Nowej Drodze Życia :* :* :*
1409378912912.jpg

Załączniki

• 1409378912912.jpg
    1409378912912.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Zjadlo mi posta ! Wrrrr
Wracam do was no i do domu; ) tam nir miałam internetu ani zasięgu wiec nie zaglądam.
Moj Dennisa szeroką stopę w palcach a do tego wygina dtopy eiec butu tylko profiloeanr lub zwykle i wkładam wkładki ortopedyczne. Ciuchy przeglądam regularnie ostatnio sprawdzałam przed wyjazdem.
Wczoraj @ dostałam ZNOWU! tydzień temu skończyła sie poprzednia i nie wiem co jest grane:/:/:/

Madzialena-fajnie było, piękne widoki i spokój. Pogoda była super bo były upały:) plynelidmy statkiem po jeziorze Loch ness, i byliśmy na farmie. Oprócz tego codziennie długie spacery. Wstawiam kilka zdjęć.

Załączniki

• 1409380704180.jpg
    1409380704180.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 43
  • 1409380745114.jpg
    1409380745114.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 45
  • 1409380780858.jpg
    1409380780858.jpg
    50,3 KB · Wyświetleń: 43
Heja

pierworodne me zbudzio sie ( i mnie ) o 5.40. Nooooz mialam ochote czyms go walnąc.wygnalam z pokoju, kazalam przyjsc za godzinke. Ale nie poszedł.. a ja udawalam ze spie. do 7.30, czuje sie okropnie. Gardło mi zaczyna szwankowac, do tego brzuch.. no i taka niedospana.. oj dziś bedzie tragicznie. porozstawiam po kątach. Do tego deszcz pada.
Porąbane sny znowu mam. Tym razem mi sie snilo ze Filip zmarł. No wylam przez sen.

Paulina wszystkiego najlepszego :) milosci duzo :D

ide po jeszcze jedną kawe, bo nie funkcje zyciowe mi ustaly ;/

Hej
Skasowalo mi posta :/
Synek obudził dziś siostrę wycieczka do wc o 6 :/ wzięłam ja do siebie do łóżka i ona wtedy zasypiała SAMA leżąc obok mnie. Dla mnie to szok :D
Mąż w pracy. A tyle roboty u synka w pokoju przed szkoła. Biurko stoi ale trzeba regały przymocować itp. Po nocach to będzie robił chyba..
Co do stópek. Mój mały ma wysoki przegub i dość szeroką stopę natomiast mała ma bardzo drobną i wąska hehe dwie skrajności :-)

Też dziś dostałam @ i boli mnie brzuch ...

happymum ale Dennis zadowolony:) Super że wam sie podobało:-)

Synek od samego rana na dworze:) Oczywiście kotki babci sa na pierwszym miejscu:-) Pozniej musze pomóc teściowej szykowac na grilla

Hej.

Booze od 3 dni ciagle glowa mnie boli... tabletki nie pomagaja, kawe nawet pije ale tez nic nie pomaga.. Zapewne to przez pogode bo taka jest dziwna. Godz swieci slonce i cieplo jest ze mozna na krotko latac, a po godz leje deszcz ze rynny nie nadazaja zbierac wody, pozniej przejasnienia i znowu deszcz.. A w nocy taka wichura byla ze o zgrooozo...

Paulina- wszystkiego dobrego i udanego wesela ;)
Renata- jejuuuuu tak wczesnie wstal...
Maciejka- dacie rade ;)
Madzialena- mmm grill.. u nas nie ma pogody zeby grilla robic.. ;/
Happy- fajne zdjecia, super ze wyjazd sie udal ;)

Moj kochany maz uspal wczoraj mala po 17, a mowilam zeby nie kladl jej o tej porze i co? wstala o 20 a ten po 21 poszedl sobie spac i ja z nia siedzialam do polnocy sobie;///

Sprzatam i posprzatac nie moge;/ narazie lazienke sprzatnelam, posciel popralam zaraz kurz i cala reszta. Obiad z wczoraj mam wiec chociaz to dobre ;)

Okk uciekam bo im dluzej siedze tym gorzej wrocic do roboty ;)

reklama
Do góry