reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Renata wlasnie kolezanka sciemniala ze dogadali sie miedzy soba co do placenia ale pani powiedziala ze musi byc wyrok i koniec, nawet w podaniu przy rubryce samotne wychowanie bylo napisane ze konieczny wyrok z sadu:sorry:widze ze wszedzie inaczej...za to u nas np nie chcieli zaswiadczen z pracy, wystarczylo zaznaczyc sie sie pracuje i tyle nawet nie chcieli zeby podawac miejsce

Ostatnia edycja:
reklama
paulina my jak jedziemy nad wodę to dokładnie tak samo D. łowi ryby,mały się ciapie a ja się opalam:-) Może w tygodniu uda nam się gdzieś pojechać bo D. ma w końcu urlop:-)

My właśnie wróciliśmy ze spaceru zero ulgi dalej duszno;/

Hej
Może nie jestem najmłodsza :p mam 27 lat, dwoje dzieci i męża ale gdy urodziłam synka to miałam 21 lat tylko ;) wiec poniekąd tu pasuje :p jeśli mnie przyjmiecie to będzie mi miło :)

Hej. U nas dusno strasznie mimo calonocnej burzy. Chwila przerwy i znowu burza. Ja siedze obok wiatraka.

MACIEJKA hej skad jestes? W jakim wieku masz dzieciaczki? Jak na imie? ;)) witamy. Paulina lat 18, mama prawie 2 letniej Nikoli.

Hejka:)

U nas gorąco. Pózniej idziemy do mojej siostry na urodziny chociaz strasznie mi sie nie chce w taki gorąc:p
Maciejka witam:-) Jestem mamą 3,5letniego Piotrusia:)

:)
Dzięki za powitanie :)
Ja jestem mama 2008 i 2013. Mam 6 letniego synka Krystiana i roczną córkę Natasze :)
A Mieszkam w okolicach Poznania.
U mnie też upał straszny. 35 st ...

U nas upal jak cholera. Bylysmy godzine na polu ale nie idzie wytrzymac na dodatek mloda to istny diabel wcielony. Porazka dzs jest poprostu. Wlasnie ja usypiam bo nie wytrzymam.

reklama
U nas to samo strasznie gorąco;/ niedawno przeszła burza ale nawet odrobinę się nie ochłodziło. Wróciliśmy juz od siostry nawet fajnie było, przygotowała pyszne lody z bitą śmietaną:-)

Do góry