reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Renata wlasnie kolezanka sciemniala ze dogadali sie miedzy soba co do placenia ale pani powiedziala ze musi byc wyrok i koniec, nawet w podaniu przy rubryce samotne wychowanie bylo napisane ze konieczny wyrok z sadu:sorry:widze ze wszedzie inaczej...za to u nas np nie chcieli zaswiadczen z pracy, wystarczylo zaznaczyc sie sie pracuje i tyle nawet nie chcieli zeby podawac miejsce

Ostatnia edycja:
reklama
paulina my jak jedziemy nad wodę to dokładnie tak samo D. łowi ryby,mały się ciapie a ja się opalam:-) Może w tygodniu uda nam się gdzieś pojechać bo D. ma w końcu urlop:-)

My właśnie wróciliśmy ze spaceru zero ulgi dalej duszno;/

Hej
Może nie jestem najmłodsza :p mam 27 lat, dwoje dzieci i męża ale gdy urodziłam synka to miałam 21 lat tylko ;) wiec poniekąd tu pasuje :p jeśli mnie przyjmiecie to będzie mi miło :)

Hej. U nas dusno strasznie mimo calonocnej burzy. Chwila przerwy i znowu burza. Ja siedze obok wiatraka.

MACIEJKA hej skad jestes? W jakim wieku masz dzieciaczki? Jak na imie? ;)) witamy. Paulina lat 18, mama prawie 2 letniej Nikoli.

Hejka:)

U nas gorąco. Pózniej idziemy do mojej siostry na urodziny chociaz strasznie mi sie nie chce w taki gorąc:p
Maciejka witam:-) Jestem mamą 3,5letniego Piotrusia:)

:)
Dzięki za powitanie :)
Ja jestem mama 2008 i 2013. Mam 6 letniego synka Krystiana i roczną córkę Natasze :)
A Mieszkam w okolicach Poznania.
U mnie też upał straszny. 35 st ...

U nas upal jak cholera. Bylysmy godzine na polu ale nie idzie wytrzymac na dodatek mloda to istny diabel wcielony. Porazka dzs jest poprostu. Wlasnie ja usypiam bo nie wytrzymam.

reklama
U nas to samo strasznie gorąco;/ niedawno przeszła burza ale nawet odrobinę się nie ochłodziło. Wróciliśmy juz od siostry nawet fajnie było, przygotowała pyszne lody z bitą śmietaną:-)

Do góry