reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Maciejka witaj :-) ja 26 lat i trójak dzieci jak na suwaczkach - 8, 7 i 4 latka :)

U nas dzis tez upal, popadalo troche i burza byla tak jak Madzialena pisze ale teraz znow parno, i znow sie chmurzy :p

reklama
Staram sie nie zalamywac ale moja psychika jest w tragicznym stanie. Nawet nie wiem czemu. Od około chyba 5 lat...
Witaj Maciejka :-) ja jestem mama Kornelii ktora skonczy w tym miesiącu pol roku a ja kończę w listopadzie 19lat :-)

U nas upał i wybraliśmy sie do rodzinki. Tato poszedl na 50lecie dziadków a ja z mama i małą u wujka i ciotki bylismy na obiedzie. Ogolnie fajnie bylo. Kornelia fascynowała sie swoja roczna ciotka a moja kuzynka - Weronika :-) oczywiście taki dzien nie mógł sie odbyć bez kłótni rodzinnych :-)
Wujek nie poszedl na ta całą imprezę bo wkurzyl sie na dziadka. I słusznie sie wkurzył :-)

Ale strasznie mnie wkurza jak moje ciotki i moi dziadkowie interesują sie bardziej Weronika niz Kornelia. W sumie w ogole sie nia nie interesują.
Babcia cos tam mowila do niej ale dziadek nic. Moj dziadek tylko "Weronisia Weronisia". Juz bardziej mojej ciotki rodzice sie Kornelia interesowali niz moi dziadkowie :-D

u nas tez goraco, dzis mielismy 35 stopni, o deszczu marze, nienawidze lata:dry:Bartek od rana marudzi ze goraco, nawet majtek nie chce zalozyc, a gdy juz mu zaloze zaraz zdejmuje:angry:
Maciejka, witaj, jestem Anka lat 25, mama 3 letniego Bartka:-p

Paulina Anula, no tak, takim maluchom jeszcze trudniej wytrzymać upał ..
Madzialena a siostra ktore ur świętowała?
happymum bezpośrednio w Pn nie mieszkam. Mam niecałą godzinę drogi, ale napisałam okolice żebyście wiedziały mniej więcej gdzie ;)
Liza fajna gromadka :) a suwaków nie widzę bo pisze z aplikacji.
lucy nie znam sytuacji .. co się dzieje?
co do rodziny to nie dziwię Ci się że Ci przykro :( wiesz czemu tak faworyzuja Weronikę?

Kurcze to ja tu najstarsza jestem? :szok:

reklama
Od trzech lat nie byłam w Polsce i będę dopiero w przyszłym roku, moj S. Był 2 razy w zeszłym roku ale tylko w poznaniu. Ja mam rodzune w koscianie, smiglu i Lesznie:D

Do góry