reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MLODAMAMA jak trafia sie mieszkanie dwa pokoje do wynajecia za 6 tys kr czyli ok 3tys zl to okazja... Slub bierzemy w Polsce i wesele tez tu robimy. Ale nie ukrywam ze oprocz sesji w Polsce marzy mi sie sesja plenerowa w Sztokholmie ;)

reklama
Paulina- ja i tak wyjmowalam bi zaczęłam sie źle po nim czuć wymiotowac mi sie chciało i mialam bole głowy i ręka e które
j miałam implant mnie bolała. Z tą Magda zeczywiscie dziwne:/

Witam się mamuśki u mnie pogoda dzisiaj rewelacja i dlatego umocnił mi się syndrom wicia gniazdka i porządki wiosenne zapięte na ostatni guzik w weekend wybywam do teściów odpocząć i nabrać sił i powdychać świeżego powietrza :)
Słyszałam a nawet czytałam o tej Kasiek , masakra tak walczyła i była pełna nadziei że jej się uda wygrać a tu niestety żal mi tych dziewczynek i całej rodziny czasami człowiek nie zdaje sobie sprawy że może coś się sypnąć i zgotować nam takie zakończenie życia a szczególnie wczesne po mimo wieku i walki z chorobą .

HAPPY a ten zastrzyk to na czym polega? To ten co 3msc wstrzykiwany? Kurcze, wlasnie taka antykoncepcja jest niepewna, bo jakis czas z skutkami ubocznymi trzeba sie meczyc jak ma sie implant, bo trzeba czekac az sie go wyjmie. A tabsy mozna w kazdej chwili odrzucic :/ ja w najblizszym czasie musze jechac do poloznej bo recepte i zrobic cytologie to zapytam o spiralke albo wkladke...
MLODAMAMA no mam nadzieje ze sie uda... A. jeszcze nie wie ze chce taka :p

mi ostatnio moja ginekolog robila cytologie ale jeszcze nie odebralam badan . pewnie jest ok bo by tak to dzwonila ,
heheh to moze go uswiadom ? xd

no mi tez szkoda rodzinki i kurcze taka mloda ;[
ale co widocznie tak mialo byc moj tata tez mlodo umarl na raka mial 23 lata .

Anula- jeju to straszne...... ;(( chorowala na cos?? Biedne dzieci;((
miała chyba raka szyjki macicy.. potem już przerzuty, nie dało się zahamować świństwa :no:

my to po porodzie na gumeczki wracamy, niezawodne i chyba najzdrowsze dla mnie, bo po tabletkach źle się czułam, zastrzyki są średnio bezpieczne, plasterkom z kolei średnio ufam, a spiralka to ingerencja :-D

P.S. Ufff nie muszę iść na weekend do szpitala, jutro robię powtórkę badania na obciążenie glukozą i zobaczymy jak będzie, jeśli nadal będzie przekraczało normy to idę do szpitala ;-)

Młoda mama-implsnt jest na trzy lata i nosi się go e rece pod skórą

Paulina-racja ze nue można od razu zrezygnować ake tabletek to ja bym sie bała ze zapomnę. A A zastrzyki sa co 3 miesiące i tez sue boje ze będę sie zle czuła:/ ja i spurali też myślałam ale znam kilka dziewczyn które mualy przez nur problemy i nie chce:/
Skodzia-cały czas trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze:) ja gumek nie lubię i nigdy nie lubiłam dla mnie to jak lizać loda przez szybe!
Dennis się kąpie i zaraz spać ja też sie chyba dziś wcześniej położe

reklama
Witam dziewczynki.
SZKODZIA WItaj my sie nie znamy.

Ja sie nie udzielam bo raz zaczelam diete i wolne chwile spedzam na cwiczeniach, adwa to jak ostatnio napusalam, potem za duzo postow do ogarniania i czlowiek coraz to bardziej odkladal pisanie.

Dzieciaki oddelegowane do autokaru a najmlodszy spi jeszcze. Ja juz sniadanko zjadlam i trzeba brc sie za porzadki co by jutro nie miec zbyt wiele do roboty.

Do góry