reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

U nas pogoda się poprawiła. słoneczko świeci i cieplutko na dworku. Oliwia jeszcze kaszle a młody się smara ale ogólnie ok.

Paulina powodzenia w szukaniu mieszkania. No i życzę, żeby wypaliło z drugą sesją zdjęciową.

Skodzia kciuki za wyniki

Skodzia-cały czas trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze:) ja gumek nie lubię i nigdy nie lubiłam dla mnie to jak lizać loda przez szybe!
albo lizaka w papierku:-D:-D:-D

Ewi wytrwałości w ćwiczeniach

reklama
Witam z rana ;]
my pobudka o 7 ale do 8.30 sobie lezalam bo maly spokojnie ogladal bajeczki ;]
maly teraz wariuje a Ł pojechal do fryzjera bo wieczorem jedziemy na zlot.
ja tez popoludniu planuje wyjsc do fryzjera sie uczesac.
Pogoda piekna 20st. niedlugo idziemy na spacer bo az szkoda w domu siedziec ...

Hej. Laski juz zaobraczkowane, i te nie, wiecie moze czy biale zloto "przechodzi" na zolte? Tzn czy jesli obraczka jest dwukolorowa to bialy bedzie po jakims czasie zoltawy? Moja babcia gdy uslyszala ze chcemy dwukolorowe to z takim czyms mi wyjechala... Niby na zareczynowce mami i takie i takie zloto i nic nie przechodzi a wole sie upewnic...

Hejka:)
paulina nie ma mam pojęcia jak to jest z tym zlotem :p Powodzenia w szukanie mieszkania:) A przymiarkę sukni już miałaś?:) Nic się nie chwalisz oj nieładnie :p
skodzia trzymam kciuki za wyniki
happymum z antykoncepcja jest ciężko trafić, ja na szczęście dobrze trafiłam i swoje pierwsze tabletki biore do tej pory:) A spirali nie polecam, cały czas strach że się wysunie,, mi wysunęla sie po półtorej roku i nie wiedziałam nawet kiedy to sie stało, do kontroli miałam chodzic co pół roku a latałam co 3 miesiące hehe:-)

Wstaliśmy w sumie przed chwilą :p Lecę zrobic synkowi śniadanko:-)

Miłego dnia:)

PAULINA Ja mam taka obrączke. 8 lat non stop nosze ja na palcy i nie widze zeby te biale zloto jakos sie zlewalo.

ASIK Zdrowka dla dzieciakow. Moj tez smarcze.

Zazdosze wam dziewczyny ciepla. U mnie niby slonce ale wiatr wieje.

MADZIALENA mialam 10 marca. Szalu nie bylo bo to narazie szkielet byl. Skracaly mi ja duuuuzo mimo ze mowilam ze bede miala obcas 5 a kupilam 8cm. 7 maja mam kolejna i wtedy do PL przylece sama na 24h tzn przylece we wtorek wieczor a wylece w srode. N. zostanie z tata w Szwecji bo nie bede jej targac ze soba na jeden dzien. A mnie moj tata zawiezie i odbierze z lotniska. Bilety sa smiesznie tanie wiec ok ;) w obie strony za okolo 130zl przelece, tyle ze z samym podrecznym ale czego mi wiecej trzeba na jeden dzien.
EWI dzieki wielkie! Wiesz jak to z babcinym podejsciem, czasami lepiej sie upewnic ze to glupota albo prawda ;p

Heja.
Paulina ja ci nie pomoge. Pojecia nie mam.

U nas slonecznie. troche wieje ale da sie przezyc.

co do zabezpieczen. My nie uzywamy. na zywiol idziemy :) Fakt w dni plodne Ł ma zakaz nawet patrzenia na mnie.

Hej

Paulina tez mam z białego złota całą i taka jest jak była tylko że po rysowana muszę oddac do czyszczenia bo to już prawie 4 lata

A też mniej czasu bo ładna pogoda po za tym siłownia i cwiczenia wolny czas zabierają ale podczytuje:)

Noo niech to... posta mi wcielo...

W ogole to Hej.
Glowa mnie dzis boli od samego rana, do tego mam mega lenia, dobrze ze obiad z wczoraj jest to dzis mam luz.

Co do obraczek to nie znam sie. My bedziemy kupowac w kwietniu.

Wy tez macie takie powalone sny?
Snil mi sie dzis nasz slub.. Mialam za krotka sukienke, trampki biale, ale zakurzone bo zapomnialam niby butow sobie kupic I dzinsy zamiast rajstop bo tez zapomnialam kupic..:D
Fotograf to jakis lepek mlody byl, z aparatem chyba ze srednioweicza.. Sala to jakis bar byl..
Obudzilam sie cala w strachu hahaha

Ja biore tabletki anty.. Kazdy mowi ze teraz jest dobry czas na drugie.. bo fajna roznica wieku, ale NIE NIE NIE... dla mnie to nie ten czas ani miejsce..

Mala wlasne siedzi I lize drugiego laptopa:sorry2: ale to moje dziecko ma pomysly...
w szafie mi codziennie panienka taki porzadek robi ze ojjj.

reklama
magda ale masz sny hehe:) Ja tez czasem miewam dziwne sny a potem budze sie cała w strachu :p
paulina czyli jeszcze troszke i wylatujecie do Szwecji:)

My byliśmy juz na spacerku , u nas normalnie lato:-) ubrałam synkowi wiosenną kurtke ale zdecydowanie teraz założe mu bluzę:)

Zapomniałam napisac że u lekarza wyszło wszystko w porządku:) Mam jeszcze skierowanie na usg piersi, udało mi sie zarejestroać na 4 kwietnia:)

Do góry