reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MLODAMAMA jak trafia sie mieszkanie dwa pokoje do wynajecia za 6 tys kr czyli ok 3tys zl to okazja... Slub bierzemy w Polsce i wesele tez tu robimy. Ale nie ukrywam ze oprocz sesji w Polsce marzy mi sie sesja plenerowa w Sztokholmie ;)

reklama
Paulina- ja i tak wyjmowalam bi zaczęłam sie źle po nim czuć wymiotowac mi sie chciało i mialam bole głowy i ręka e które
j miałam implant mnie bolała. Z tą Magda zeczywiscie dziwne:/

Witam się mamuśki u mnie pogoda dzisiaj rewelacja i dlatego umocnił mi się syndrom wicia gniazdka i porządki wiosenne zapięte na ostatni guzik w weekend wybywam do teściów odpocząć i nabrać sił i powdychać świeżego powietrza :)
Słyszałam a nawet czytałam o tej Kasiek , masakra tak walczyła i była pełna nadziei że jej się uda wygrać a tu niestety żal mi tych dziewczynek i całej rodziny czasami człowiek nie zdaje sobie sprawy że może coś się sypnąć i zgotować nam takie zakończenie życia a szczególnie wczesne po mimo wieku i walki z chorobą .

HAPPY a ten zastrzyk to na czym polega? To ten co 3msc wstrzykiwany? Kurcze, wlasnie taka antykoncepcja jest niepewna, bo jakis czas z skutkami ubocznymi trzeba sie meczyc jak ma sie implant, bo trzeba czekac az sie go wyjmie. A tabsy mozna w kazdej chwili odrzucic :/ ja w najblizszym czasie musze jechac do poloznej bo recepte i zrobic cytologie to zapytam o spiralke albo wkladke...
MLODAMAMA no mam nadzieje ze sie uda... A. jeszcze nie wie ze chce taka :p

mi ostatnio moja ginekolog robila cytologie ale jeszcze nie odebralam badan . pewnie jest ok bo by tak to dzwonila ,
heheh to moze go uswiadom ? xd

no mi tez szkoda rodzinki i kurcze taka mloda ;[
ale co widocznie tak mialo byc moj tata tez mlodo umarl na raka mial 23 lata .

Anula- jeju to straszne...... ;(( chorowala na cos?? Biedne dzieci;((
miała chyba raka szyjki macicy.. potem już przerzuty, nie dało się zahamować świństwa :no:

my to po porodzie na gumeczki wracamy, niezawodne i chyba najzdrowsze dla mnie, bo po tabletkach źle się czułam, zastrzyki są średnio bezpieczne, plasterkom z kolei średnio ufam, a spiralka to ingerencja :-D

P.S. Ufff nie muszę iść na weekend do szpitala, jutro robię powtórkę badania na obciążenie glukozą i zobaczymy jak będzie, jeśli nadal będzie przekraczało normy to idę do szpitala ;-)

Młoda mama-implsnt jest na trzy lata i nosi się go e rece pod skórą

Paulina-racja ze nue można od razu zrezygnować ake tabletek to ja bym sie bała ze zapomnę. A A zastrzyki sa co 3 miesiące i tez sue boje ze będę sie zle czuła:/ ja i spurali też myślałam ale znam kilka dziewczyn które mualy przez nur problemy i nie chce:/
Skodzia-cały czas trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze:) ja gumek nie lubię i nigdy nie lubiłam dla mnie to jak lizać loda przez szybe!
Dennis się kąpie i zaraz spać ja też sie chyba dziś wcześniej położe

reklama
Witam dziewczynki.
SZKODZIA WItaj my sie nie znamy.

Ja sie nie udzielam bo raz zaczelam diete i wolne chwile spedzam na cwiczeniach, adwa to jak ostatnio napusalam, potem za duzo postow do ogarniania i czlowiek coraz to bardziej odkladal pisanie.

Dzieciaki oddelegowane do autokaru a najmlodszy spi jeszcze. Ja juz sniadanko zjadlam i trzeba brc sie za porzadki co by jutro nie miec zbyt wiele do roboty.

Do góry