reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jestem już po zdjęciu implantu, znieczulenie puszcza i ręka mnie boli:/ poza tym to jie mogę brać zastrzyków bo musze mieć miesiąc przerwy

reklama
Witajcie,
dzis Ł ma wolne wiec mam mniej czasu na neta:-p
Skodzia obys szybko wyszla, ja w ciagu calej ciazy prawie mies lezalam w szpitalu
Magda, mam wrazenie ze czytam o Ł ojcu, zostwail ich gdy Ł mial rok, na widzenia bral bo sad zasadzil, pozniej mial nowa kobiete i przestal. Alimenty zaczal placic gdy Ł mial 6 lat i uwaga gdy Ł chodzil do technikum dostawl miesiecznie 240 zl oczywiscie wg ojca to bylo za duzo gdy Ł chcial zwiekszenia idac na studia chcial go bic. Mieszkali w jednej miejscowosci ale zero kontaktu i tak bylo by dobrze ale temu panu to nie wystarczalo ciagle cos wymysla, ile problemow przez niego mielismy to glowa mala....Ł ojczym zawsze mowi ze zabic takiego dziada to za malo:sorry2:

Szkoda slow na niektorych palantow....:sorry2:

Happy- mi proponowali ten implant ale jak uslyszalam ze to w reke jakies cos mieliby wkladac to podziekowalam. Wole miec alarm ustawiony i brac tabsy.. Teraz wlasnie czekam na @ bo przerwa jest i ciekawe czy bedzie przez te stresy..

A w ogole to gdzie reszta ekipy???
A i wam tez wyskakuje po prawej stronie na BB jakies pozegnanie? Ktos w skrocie mi napisze kto to byl??

Witam ;)
maly nadal jest marudny ale na szczescie przesypia ladnie noce ;)
pogoda piekna sloneczko 15 st jutro z Ł jedziemy na nocny zlot aut , wygralam nawet koszulke z tego zlotu jutro bd do odebrania ;)
pierwszy raz cos wygralam xd hehe . Jestem dzis sama z malym bo Ł na 18 do prqacy .
poprawil sie i kapie codziennie malego spedza z nim duzo czasu az w szoku jestem ;)
Anula ja mu obiadki daje juz od miesiaca .

HAPPY tak, Kasiulka_1980. A powiedz mi czemu wyjelas implant skoro nie bedziecie sie jednak o drugie starac?
MAGDA ja rzadziej sie udzielam, bo jakos nie moge sie wbic w temat. Szukamy nadal mieszkania w Szwecji bo jednak na to nie umeblowane sie nie zdecydowalismy. Zauwazylas ze jak zapytalam madzie01 o to jak jest w Enkoping, bo tam chyba jej maz mieszkal to sie juz nie odezwala? Dziwne...

U nas ok. Pogoda dzis byla to caly dzien na zewnatrz.

reklama
Do góry