reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej.
Renata- noo tyle ze ona o tym wie, bo on zawsze mowi ze ma 2f na koncie do wyplaty... Jakis czas temu tez o jakies pieniądze pytala go to powiedział ze nie ma a dwa dni później wstawial fotki z nad morza..;/ no wiec mowi to samo za siebie.. Do małego nie ma czasu pojechać,, teraz mowi ze nie wie kiedy przyjedzie- bo uwaga: NIE BEDZIE UJEZDZAL SWOJEGO SAMOCHODU TYLE KM.. czaicie to?

Kechu- tez jestem za kastracja dla takich bałwanów.. gdzie pchac fujare to wie, ale odpowiedzialność za przyjemność nie ponosi... jemu jest na reke to ze ona mieszka tyle km stad, bo jeszczy by chciała częściej młodego podrzucać i co wtedy ? Panna A, bylaby ZŁA...

Madzialena- moja tez tak wstala.. i trzymam kciuki, na pewno będzie dobrze :tak:

Skodzia- ojeju... lezenie w szpitalu to masakra jest..;/ tez tu lezalam.. na szczęście nie do końca ciąży.. ale 2 albo 3 razy, po kilka dni.. w Polsce na pewno by mnie dluzej trzymali, a tu nie boli cie to do domu

Wczoraj miałam isc na zakupy, ale bylam taka wsciekla ze nawet obiadu nie zrobila. Zaraz się ubieram i lece do marketu.

Ostatnia edycja:
skodzia obyś długo nie musiała leżeć w szpitalu;/ ale jak trzeba to trzeba;/

Mój synek zasnął przy bajkach:) Ciekawe do której teraz będzie spał:-) Jednak nie dla niego takie poranne wstawanie, swoje musi odespać:-)

Cześć :) Ja mam 18 lat i za miesiąc rodze. Można powiedzieć że dla mnie i mojego chłopaka to była dosyć szokująca niespodzianka, ale teraz nie moge sie doczekać aż przytule moje maleństwo :)

No fakt dziecko wiedział jak zrobić ale nie poczuwa się do żadnej odpowiedzialności.. i jeszcze mówi że skoda mu zdzierać auto żeby pojechać do dziecka.. aż smutno się robi naprawdę, nie wiedziałam że tacy lludzie są na tym świecie

sandra witam:) Dla nas ciąża również była niespodzianką ale bardzo szybko przywykliśmy do tego że zostaniemy rodzicami i powiem szczerze że się ucieszyłam a pozniej już nie mogłam doczekać się maleństwa:-)

Sandra123-witam i gratuluje!
Skodzia-Może badania wyjdą ok. I nie będziesz musiała w szpitalu zostać.
Za pół godziny do lekarza...ehh
I później rachunki zapłacić... i znów chyba wstałam lewą noga..

Młody się zaraził:wściekła/y::no: w nocy bidulek aż się dusił tak go kaszel męczył :( a gile to do pasa zwisają

Sandra123 witaj:) i gratuluję

Skodzia współczuję, oby jednak wyniki były ok

heja. wstalam dziś po 6 :) looksus normalnie :) ale pogoda taka zgnila ze padne zaraz.

Magda ja mam alergie na takich mlonów. no nic mnie tak nie wkurza jak wlasnie takie podejscie dawcy spermy do istnienia wlasnego dziacka. Zycze im wtedy z calego serca zeby im sie karaluchy wdomu zaległy, zachorowali na coś ciezkiego lub przynajmniej zeby mu sie coś stalo. Kretyni jak nic.
moj szwagier do takich sie zalicza.. tzn on placi alimenty ( komornik mu sciąga z konta wiec wyboru on niema ), ale corka jego ma 13 lat a on jej nie widuje. Mieszka w tej samej wsi co ona,druga corka jest do pierwszej starsznie podobna,ale dla niego na reke ze jej nie widuje. po cholere mu obowiązek opieki nad dzieckiem. placi i tyle.

Madzialena kciuki za wizyte :)

spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac!!

reklama
heja. wstalam dziś po 6 :) looksus normalnie :) ale pogoda taka zgnila ze padne zaraz.

Magda ja mam alergie na takich mlonów. no nic mnie tak nie wkurza jak wlasnie takie podejscie dawcy spermy do istnienia wlasnego dziacka. Zycze im wtedy z calego serca zeby im sie karaluchy wdomu zaległy, zachorowali na coś ciezkiego lub przynajmniej zeby mu sie coś stalo. Kretyni jak nic.
moj szwagier do takich sie zalicza.. tzn on placi alimenty ( komornik mu sciąga z konta wiec wyboru on niema ), ale corka jego ma 13 lat a on jej nie widuje. Mieszka w tej samej wsi co ona,druga corka jest do pierwszej starsznie podobna,ale dla niego na reke ze jej nie widuje. po cholere mu obowiązek opieki nad dzieckiem. placi i tyle.
to smutne co piszesz, biedne dziecko...

Do góry