reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej
Bioziu jak ja nie lubie chodzic z pitami do skarbowy szok ;/ a jeszcze pogoda do du... ale wyspalm sue bo mala chwile przed 9wstala obiad juz zrobiony wiec chociaz tyle a w pokoju tornado z zavawek xd

A no masakra ale ja nie zbiednieje a do niej to jeszcze wroci

A co do sluchania sie to Zuzia mnie sie nie slucha za bardzo ale mojej mamy tak ;p

Ostatnia edycja:
reklama
Boooze dziewczyny zaraz wybuchnę chyba!!!!!!!!
Jakie szuje pierd****** chodza po tym swiecie...;/

Ten gnojek chcąc zrobić po zlosci nie wpisal mojego T na weekend do pracy... zrobil to specjalnie i tylko on wpisuje ludzi na weekend.. także dwie stówki pojda się j****..;/
Tak mi się wyc chce.. wiem ze to ta malpa go tak buntuje...
Będzie niedługo rozmawial z kolega T czy może od maja isc do niego na pokoj.. i wtedy byśmy do końca kwietnia tu mieszkali.. nie da się tak dluzej mieszkac....
Boooze ja nie wiem za jakie grzechy ciagle nam wiatr w oczy....

Mam ochote isc i jej na********c w ryj az by jej się wlosy wyprostowaly...
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej Dziewczyny, ja mam dziś doła bo prawdopodobnie mam cukrzycę ciążową... W piątek idę do szpitala i będą robić mi badania.. Ciężką mam tę ciążę, jak nie urok to przemarsz wojsk... Porażka

heja.

Ja dziś tradycyjnie o 5.40 wstalam. pogoda okropna. Raz leje deszcz za chwile slonce swieci po minucie tak wieje ze leb urywa.

Byl dziś u nas syn przyjaciolki mojej, po szkole przyjechal z chlopakami bo mama jego z chrzesnicą moją do lekarza miala. Booooziu jaki bombowy maly czlowiek z tej Nikoli, a jak udaje ze kaszle :D Czad.. ja tez takie male chce!! kij ze bede gruba :D

Magda ja bym chyba przez balkon pinde wy...ała. Draznią mnie takie mloty, co jak sie "klócą" to najchętniej wciągnely by po osiedla w to i obowiązkowo.. partner tez ma zakaz odzywania sie.

Renata- nooo on ze mna nie gada tez... Jak ich widze to wracam do pokoju bo tak mi cisnienie skacze ze mam ochote za kudly zlapac ta ruda malpe.:crazy::angry:
Czekam z utesknieniem zeby zobaczyc te zafajdane miny jak sie
Dowiedza co my chcemy zrobic :D a maja tyyyyle planow:tak:
W ogole moj wczoraj z nim robil i dzwonila jego byla, maja wspolne dziecko a on daje jej tak malo pieniedzy na malego ze to az glupio mi napisac.. I ona pytala czy dolozylby do lozka dla mlodego bo wyremontowali mu pokoj, a on ze nie ma kasy i ma tylko 2f na koncie do wyplaty a codziennie z pinda na zakupy jezdza lub kolacyjki.... Aaa i zmniejszyl jej pieniadze bo powiedzial ze maly nie ma teraz potrzeb zadnych zeby dawac na niego.. Jak to uslyszalam to myslalam ze padne.. Dziecko nie ma potrzeby zjesc, ubrac, pampersa zalozyc.. Przeciez to zadna potrzeba jest wedle niego..
A jak taki cwany jest to niech wezmie go do siebie i zobaczy ile kosztuje dziecko.. Juz chyba zapomnial..
Noo ale wazne ze idiotka w kinie byla albo ma nowe ciuszki.. Parodia.. Jakbym ksiazke napisala to jeszcze bym sporo na niej zarobila..:cool:

Boziu co za chlop. Ja bym byla tak uprzejma i za tą ich dobroć wspomogla matke dziecka tymi informacjami :)

kciuk mi boli. od tych jajek :D taką twardą skóre na nim mam ze Ł sie smiał ze moge tynk nim skuwac.

magda no masakra. Czasami to normalnie jestem za kastracja z urzedu dla takich typkow. Nie umieja trzymac interesu w spodniach a potem nawet na glupie lozko nie chce sie dorzucic. Takich to ja bym od razu kastrowala, wszystkim by to wyszlo na dobre :)

W koncu wydobylam swoja maszyne do szycia. Juz tyle rzeczy sie nazbieralo do zrobienia a ciagle sobie jakas wymowke wynajdywalam :) a ze i tak do 23:30 musze czekac az Z. z pracy wroci to moge podzialac. a jakie plany na wieczor u was?

Witam wieczornie:) e piekarniku właśnie "siedzi" placek ze śliwkami. A ni głową pęka:/ kolacja dla S. Zrobiona a ja pranie składam:/ masakra...
Jutro rano zdjęcie implantu mnie czeka:) no i na zastrzyki anty musze się umówić... ehh... mam jakiś kryzys ostatnio i ciągle płakać mi się chce!

reklama
Witam z rana:)
Moje dziecko zrobiło mi pobudkę o 6.30:szok: Ale to dlatego że D. wstawał do pracy i go obudził:wściekła/y: Wlączyłam mu bajki i ogląda, może z godzinkę jeszcze poleżymy:)
magda boziu co za ludzie... nie wytrzymałabym psychicznie;/ I tak podziwiam Cię że nie wyszarpałaś jeszcze tej babki za kudły:)
skodzia trzymam kciuki za dobre wyniki:)
happymum ja też nie mam ostatnio za dobrego humoru.. sama nie wiem czemu.. wszystko mnie wkurza:)

Dzisiaj czeka mnie wizyta u lekarza, mam cykora jak nie wiem:( 6 lat temu miałam usuwanego włókniaka z piersi i co jakis czas muszę to kontrolować, ostatni raz byłam 1,5 roku temu. Na szczęście była to zmiana łagodna, ginekolog bada mnie przy każdej wizycie ale trzeba zrobic usg. Także czeka mnie 4 godzinki siedzenia w poczekalni;/ dobrze że D. ze mną będzie:) A synek zostaje z babcią:)

Miłego dnia:)

Do góry