reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hehe w sumie też ciekawa jestem:D ehh brakuje mi go trochę i bardzo chciałabym poznać jego dziewczynę:( utulic malutką:(
Ehhh ale mnie nastrój złapał:/

reklama
happy ja mieszkam 170 km od swojej rodziny i jak ich dluzej niz 3 miesiace nie widze to swiruje wiec sie nie dziwie ci sie ze ci ich brakuje. A nie planujecie w najblizszym czasie przyjechac do Polski? Dobra okazje macie :)

happy to trzymam kciuki za maj :) zeby wszystko poszlo po waszej mysli z tym paszportem ^^

Mlody z Z. juz spia wiec mam troche czasu dla siebie... moze w koncu przeczytam do konca gre o tron. Juz miesiac z nia walcze :)

poczytałam ale jakoś mi weny brak na pisanie ;)
Nie było mnie tyle czasu bo troszkę sie wydarzyło , trochę załatwiania , troche pilnowania siostrzeńców ;-)
Natalia każe mi chodzić za nią i odpowiadać na pytanie '' A co to jest ? '' i stara się powtarzać co jej odpowiem .
Wczoraj chodzimy po sklepie babcia sie troche oddaliła a ona na pół sklepu woła '' Basia , oć tu '' :-D

złożyłam wniosek o mieszkanie i czekam na jakąś odpowiedź :blink: Jestem zaobrączkowana ( bez ślubu ) , Sz. chyba sprawdza czy mu powiem '' Tak '' bo nie chce sie rozczarować :-D No i tyle się działo jak mnie nie było :-) Sz. dalej w Gdyni nie wiadomo kiedy zjada na stałe ( zjezdzaja co 3-4 tyg na 3-4 dni )

Happy && za paszport i odwiedziny w PL .

kechu Synek słodziutki .

Tak trochę się wtrącę, ale raczej z ciekawostką z mojego życia. Jestem w 28 t.c mniej więcej i dziś pierwszy raz mi ktoś sam z siebie ustąpił miejsca w autobusie. I to kobieta w wieku ok 50 lat. Jestem nadal w ciężkim szoku!

reklama
Do góry