reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hehe w sumie też ciekawa jestem:D ehh brakuje mi go trochę i bardzo chciałabym poznać jego dziewczynę:( utulic malutką:(
Ehhh ale mnie nastrój złapał:/

reklama
happy ja mieszkam 170 km od swojej rodziny i jak ich dluzej niz 3 miesiace nie widze to swiruje wiec sie nie dziwie ci sie ze ci ich brakuje. A nie planujecie w najblizszym czasie przyjechac do Polski? Dobra okazje macie :)

happy to trzymam kciuki za maj :) zeby wszystko poszlo po waszej mysli z tym paszportem ^^

Mlody z Z. juz spia wiec mam troche czasu dla siebie... moze w koncu przeczytam do konca gre o tron. Juz miesiac z nia walcze :)

poczytałam ale jakoś mi weny brak na pisanie ;)
Nie było mnie tyle czasu bo troszkę sie wydarzyło , trochę załatwiania , troche pilnowania siostrzeńców ;-)
Natalia każe mi chodzić za nią i odpowiadać na pytanie '' A co to jest ? '' i stara się powtarzać co jej odpowiem .
Wczoraj chodzimy po sklepie babcia sie troche oddaliła a ona na pół sklepu woła '' Basia , oć tu '' :-D

złożyłam wniosek o mieszkanie i czekam na jakąś odpowiedź :blink: Jestem zaobrączkowana ( bez ślubu ) , Sz. chyba sprawdza czy mu powiem '' Tak '' bo nie chce sie rozczarować :-D No i tyle się działo jak mnie nie było :-) Sz. dalej w Gdyni nie wiadomo kiedy zjada na stałe ( zjezdzaja co 3-4 tyg na 3-4 dni )

Happy && za paszport i odwiedziny w PL .

kechu Synek słodziutki .

Tak trochę się wtrącę, ale raczej z ciekawostką z mojego życia. Jestem w 28 t.c mniej więcej i dziś pierwszy raz mi ktoś sam z siebie ustąpił miejsca w autobusie. I to kobieta w wieku ok 50 lat. Jestem nadal w ciężkim szoku!

reklama
Do góry