reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

My z A. znamy sie lohoho 8 lat napewno... i gdyby nie ciekawosc mojej kumpelki czy A. sie z kims spotyka to szybko bysmy nie zaczeli krecic ze soba ;) a tak to juz piaty rok leci...
Wybralismy kolor pokoju, soczysty grefrut ze sniezki, no i jedna sciana w kamieniu lascar 2.

reklama
Hejka

Olcia no musimy sie zgadac bo ja tez musze dzieciaki odbierac ze szkol wiec niewiem jak ci pasuje ale umówic sie musimy na kiedy ;-)
mlodamama pierwszy miesiac brania tabletek musi ogranizm sie przyzwyczaic, w kolejnym juz powinno byc lepiej. ja jak sowje zaczynalam brac to jak wszedzie pisalo po moich plamilo sie czesto, i fakt tak bylo, a po pierwszej miesiaczce wszystko odeszlo :-)

U nas dzis pieknie tez, obiad zjedlismy - kurczak , ziemniaki i sórówka a potem odwiedzilismy rodzinke Ł. i niedawno wrocilismy :-)
Ja swojego Ł. poznałam w polowie 2009r. ale to pogmatwana historia :-D wtedy bylam mezatką i malzenstwo swoje sklejałam ale jak widac sie nie dalo ;-) widocznie takie bylo nasze przeznaczenie :tak: bedzie co dzieciom opowiadac :happy2::happy2::happy2:

Heja..

Paulina swietny tort dla A mialaś :) ja cycki upieklam sama kiedyś dla mego taty na urodziny. poryczał sie ze smiechu, ale mowil ze dawno w ustach takich nie mial :) z bratem moim o sutki sie klucili.. z rodzynek byly :D

My jutro chyba po plytki do przedsilonka pojedziemy.. bo zawsze coś innego wypada, wazniejszego.

Ja dziś mialam lekko nerwowy dzien. Poszlam do babci zyczenia urodzinowe zlozyc, i zaproszenie na komunie dac. brat ojca i jego zona odstawili taki cyrk, ze chlopcy patrzyli jak na dziwolągów. prawie sie pobilam z tym panem. az wstyd sie przyznac ze to rodzina.

Hej laseczki:) nas dziś w domu cały dzień nie było bo najpierw spacer rodzinny jak wyszliśmy o 12 to wróciliśmy dopiero o 15 trochę w domu ogarnęłam i przyszła znajoma z córka i do 19 na ogródku siedzieliśmy z dziećmi. Pozatym u nas dziś był taji upał za mały w bluzce z krótkim rękawem biegał?
Renata-o co ta afera?

Hej.
Noo my wczoraj to tak samo, praktycznie do wieczora poza domem, noo ale przy takiej pogodzie szkoda siedzieć w domku ;)))
Majka była w siódmym niebie bo tyylleeeeeeee ludzi było :D

Nie wyspałam się dziś, chociaż wczoraj poszlam spac wcześnie, ale gagacior już przed 7 wstala...
Dzis tez się zapowiada piekna pogoda, ide w końcu na miasto bo zbieram się od tygodnia chyba żeby pojsc.

reklama
Do góry