reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ale dzisiaj pogoda. Mlody wlasnie drzemie, jedno pranie wisi juz na sznurkach, drugie sie robi a ja siedze na lawce w ogrodzie z late macchiato w lapie i czuje nadchodzace lato. Az chce sie zyc w taka pogode :)

reklama
Hejka:-)
My u teściów, wczoraj przyjechaliśmy i wracamy chyba w środę:) Mały pospał do 10, zjadł śniadanko i od razu poszliśmy na dwór to dopiero wróciliśmy, tutaj na wsi to on by cały czas siedział na dworze:) pogoda u nas tez piękna:) Tylko synek coś ma katarek;/

Wczoraj pokłóciłam sie trochę z D., ostatnio przegina, odzywa sie do mnie jakby rozmawiał z kumplem i cały czas cwaniakuje co to nie on... jakby wszystkie rozumy pozjadał.. troche mu wygarnęłam to mnie przeprosił i sam nawet stwierdził że ostatnio trochę przegiął, aż się popłakałam:( nie lubie takich dni:(

A z lepszych wiadomości to chrzestna Piotrusia urodziła w końcu synka, Stasia:) Od piątku juz była w szpitalu i wczoraj wieczorem ja wzięło, miała ciężki poród, wody płodowe juz były zielone masakra nie wiem na co lekarze czekali;/ ale juz po wszystkim, niebawem pewnie ich odziwedzimy:)

Miłego dnia:)

Hej Dziewczyny :happy:

Ja dzisiaj rano skoczyłam do fryzjera rano wycieniować porządnie włosy, miałam czekać do 3 miesięcy po porodzie na blond pasemka, ale jak z ciążą będzie wszystko grało i nie będę musiała iść do szpitala to pójdę w przyszłym miesiącu. Nigdy blond nie miałam, czas spróbować :happy:

Później wpadłam po swój wypis do szpitala, następnie wpadłam do mojej kumpelki, jak do środy nic nie ruszy to będzie miała zakładany balonik :happy2: Ponoć teraz nie wywołują wcześniej porodu przez te kontrole z NFZu, co były po tej tragedii z bliźniakami z Włocławka, ale gorzej że przechodzą ze skrajności w skrajność, bo naprawdę często dziecko już wydala tą smółkę i wody są zielone, porażka po prostu:baffled:

Witajcie,
U nas tez piekna pogoda, Ł ma wolne poszedl z Bartkiem na spacer, ja robie obiad. Bylam na miescie bo umowa na tel mi sie konczyla, po sklepach pochodzilam.
co do wod ja mialam geste i zielone, cos okropnego od razu szykowali mnie do cc ale jednal zdarzylam sn urodzic. Wszytsko przez szyjke bo pol ciazy leki co 6 godzin bralam i pozniej nie puszczaly. Termin mialam na 2 lipca, od 4 lezalam w szpitalu, wywolanie mialam zaplanowane na 8 ale Bartek zdecydowal sie wyjsc 7 i cale szczescie bo juz wtedy wody byly okropne, polozna az krzyczec zaczela gdy odeszly. Bartek mial 8 pkt

Ja sie ciesze ze moj porod byl raczej bezproblemowy bo jak slysze o tym co sie dzieje w szpitalach to az strach :)

Mlody wstal, skonsumowal troche serka Philadelphia z milka i caly sie nim wysmarowal :) uploadfromtaptalk1394455985357.jpg
teraz go przebiore i lecimy odebrac Z. z przystanku bo z pracy wraca :)

Załączniki

• uploadfromtaptalk1394455985357.jpg
    uploadfromtaptalk1394455985357.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 41
My czekamy aż nam obiad przywiaza:) maly jeszcze spi a ja na ogrudku odpoczywam a później do sklepu ide i będę jablecznik piekła:)
Kechu-mały jest slodki:)
Aniula-u mnie wody byly czyste maly rodził sie przed terminem ale dlugi i ciezki porod i maly tez dostał 8pkt. Ale po kilku minutach już 10:)

Hejka dziewczyny pogoda naprawdę piękna :-)
Weekend minął całkiem ok , tylko coś moja młoda nie może pozbyć się chorubska , w sobotę byliśmy na 18 stce mojego kuzyna byłam już tak zmęczona że myślałam że padnę ale tak to jest jak na ostatnia chwilę kupuję ciuchy dla siebie byłam zła bo nic co mi się podobało nie wchodziłam lub wyglądałam jak beczka :-DAle w końcu się udało. Dzisiaj P ma wolne więc wzieliśmy się za sprzątanie zostały tylko resztki ale to dalej juz mama mi pomoże
madzialena647 : Mój przegiął w piątek tak z tekstem do mnie a zaczeło się od tego że zaczęło ,mnie w krzyżach boleć i się przestraszyłam że to już się zaczeło doszło do małego konfliktu i powiedziałam mu że się boje a on do mnie że jak się boję i bałam to trzeba było w ciąże nie zachodzic płakałam jak bóbr i myślałam że na prawdę urodze , później przepraszał przez cały weekend . z tymi facetami tak to już jest .

sandra, madzialena wasi to przynajmniej potrafia sie przyznac do bledu i przeprosic a moj zawsze tak obraca kota ogonem ze koniec koncow czesto to ja sie czuje winna chociaz to on przeskrobal. Straszny z niego manipulator a ja niestety jestem podatna i bardzo emocjonalna. I cos czuje ze jak spowrotem zamieszkamy w miescie bedziemy sie klocic znow czesciej :(

happy dzieki, do tej pory znajduje mu we wlosach czekolade ;P a'propos to rwoj brat ma tunele w uszach bo mialam juz wczesniej pytac i zapomnialam? :)

reklama
happy a no wlasnie tak na zdjeciu nie dokonca bylo widac ale wygladalo jak by mial...a ze sama tez mam tunele to spaczenie 'zawodowe' i zwykla babska ciekawosc kazaly mi sie zapytac :)

Do góry