reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Happyoj to do gina sie trzeba udac co by wyjasnic co tam sie dzieje u ciebie.... ;-)
Paulina przez net :-)

wpadam i wypadam, na 15:30 wigilia u daniela.... :no: jeszcze z 3h i dluuuuuuuuuuuuuuuuugi wekend..... 2 tyg... :-):-D:-D:tak:

reklama
A my juz po spacerku:) Pada u nas troszkę:baffled:
happymum fajniutki ten Twój mały:):)
liza przez neta sie poznaliście?:) fajnie pewnie dużo ze soba rozmawialiście:-) nas poznał nasz wspólny kolega ale przez rok było smsowanie:-) teraz sie śmiejemy że non stop ze sobą pisaliśmy:-)
Niedługo zabieramy sie z mama za ciasteczka:-) można szybciej robić bo długo mogą leżeć, a jutro sprzątanie:-)

A ja z A. poznalismy sie przez... mojego tate :cool::cool::cool:

Wyobrazcie sobie ze bylam w Nikola w domu handlowym i tam sa takie meeeega schody i facet zaoferowal sie ze mi pomoze, taki przystojny widac ze zadbany, w zyciu bym nie powiedziala ze sie zaoferuje... no ale ladnie pomogl i podziekowalam :D a potem w aptece bylo z 7 osob przedemna i pani co miala teraz podchodzic do okienka poprosila mnie zebym weszla przed nia, podziekowalam i skorzystalam a wszystkie mohery ktore udawaly ze mnie nie widza nagle mnie zauwazyly i patrzyly jakbym im matke makaronem zabila :confused::confused::confused:

Witam
Pochłonęły mnie przygotowania do świąt i czasu na forum brak;-)

Paulina ja już dłuugo biorę tabsy i żadnej ochrony nie stosuję. Z wagą ok, z libido nawet aż za dobrze;-) chociaż K. nie narzeka;-)

Happy koniecznie do gina idź

Papitka spóźnione 100 lat!!

Hej.
Ja mam przed swietami itwanie glowy. Malo kiedy mam czas, teraz Bartek z rodzenstwem sie bawi wiec chwilka spokoju.
Ogolnie u nas norciekawie teraz. Tesciowa zachoroqala na polpasiec i dzisiaj na oddzial poszla, ma zlamana reke i musieli jej dwa razy nastawiac, przez co oslabiona byla i juz. Niby z dzieciakami kontaktu jie miala blizkiego ale boje sie ze i tak sie zarazili bo S czesto z nia siedzial. A on nie wie czy ospe mial czy nie. Nie widzi mi sie wizja ospy wietrznej w swieta.
Bartek do tego jest na antybiotyku, we wtorek do wczoraj mial goraczke. Nawet do 40-41 stopni.
Dzisiaj jiz dobrze jest.

Nie obiecuje ze bede zagladala czesto bo z tym czasem to roznie bywa.

WAMPI no super :)

A. juz plynie. Za 18h sie odezwie :D

HAHAHAH padlam. Idzie reklama na niej Mikolaj i pyta sie "bylas grzeczna dziewczynka?" a Nikola "ta!!!"

No i wróciłam z zakupów ale jeszcze kilka prezentów do kupienia zostało... kupiłam bluzę i koszulkę spiderman dka chrzesniaka S. Jescze prezent dla siostrzenicy S. Chcemy kupić jezdzik taki do odpychania się nogami. No i dla naszego lobuza ake nie wiem co bo zestaw do sprzątania teściowa kupiła

WAMPI nooo dzis sanki doszly :D
HAPPY zakupy widze udane :) taki samochodzik kupic chcecie? Czy taki jezdzik co sie idzie za nim i pcha? Ile ma siostrzenica? Bo ten jezdzik pchacz to fajny jest dla 8msc dziecka moja N. lubila. A samochodzik dostala na roczek i nie potrafi sie odpychac jedyne co to chodzi i wlacza piosenki w nim

reklama
No tak, rok temu mialbyc koniec swiata :D

WAMPI do sniegu chyba nam daleko niestety. Chyba ze A. sie postara i wyskoczymy do Zakopanego. Nie daleko mamy, tylko godzina jazdy wiec moze weekend jakis...

Edit
Lece po zaraz Warsaw Shore, uwielbiam sie smiac z ich glupoty... DOBRANOC! :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry