reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Czesc.
Czy wasi faceci czasem was doprowadzaja tez do bialej goraczki i macie ochote ich udusic albo pogryzc??

Matkoooooooooooooo nooo co za balwan jeden jak on mnie wpienil.
I przez tego czubkA nasypalam papryki chilli do bigosu i wyszedl taki pikantny ze masakraaaaa. Musze go jutro jakos odratowac bo inaczej leb urwe dla T. Tyle sie nastalam przy tym bigosie.

Pepki swiata zakichane!!!!!!!!!!
Dobrze ze juz wieczor i ze on juz zasnal bo pewnia bylaby draka.;///

Noo a tak w ogole to dzis zrobilan jeszcze ciasteczka amoniaczki, chcoiaz one mi sie dzis udaly.

Makowiec zrobie, i chyba 3bita z ciast to tyle.
Nasi kochani wspollokatorzy to kupili uszka i pierogi, nie mrozone tylko takie wiecie tak pakowane ze nawet w mikrofali mozna je odgrzac. Ta durna mowi ze sa pyszne bo to robilam jej dobra sasiadka ktora soe tym zajmuje itp itp napewno pyszne zwlaszcza ze od 2 tyg leza w lodowce i czekaaja na swieta, rewelacja. Mowie im zeby krokiety zrobili to dzis sie dowiedzialam ze oni kupia krokiety bo szanowna panna A nie umie robic. Ostatnio jak robilam pierogi to mowila ze ona to nie umie i skad ja umiem takie rzeczy roboc. I gniote ciasto na pierogi a ta sie pyta czy nie za twarde? A ja mowie do niej ponoc sie nie znasz i zamknela jadaczke. Wielka damulka
Pieprzona na wszystkim sie zna, nawet na wychowaniu dzieci ktorych nie posiada:confused:
Jeszcze troche to jej wypale ze jak znniej taka ksiezniczka to niech sie wyprowadzi do palacu Buckingham i mieszka z krolowa.
Matko swieta za jakie grzechy mnie to spotyka.. Jedna debilka sie wyprowadzila to nastepna zajela jej miejsce..
Ja taka grzeczna bylam a tu taiie kary mnie spotykaja.. Ehhh
A we mnie sie tak ladnie wszystko zbiera ze pewnego dnia jak moj worek zlosci sie otworzy to ojjj biedni beda oni.
A ta pewnie bedzie komentowac jedzenie ktore przygotuje na swoeta, moge sie o to zalozyc. A wtedy dostanie sledziem w twarz:D ahhh troche mi przeszlo jak sie wyzalilam :p

W ogole dzis w banku byl Mikolaj i Majcia ma fotke nie bala sie go a babki jak przezywaly jak ja zobaczyly ze taka
Piekna itp a jak do niej mowily to ta wstydzioch;) jedynie sie wkurzyla fleszem od aparatu bo nie lubi;)

Jeszcze mnie kurna zab pobolewa.. Rewelacja..

reklama
Potwierdzam Atopowe Zapalenie Skóry ;/
Dopiero do domu wróciłam pierwszy raz w życiu wyszłam z koleżankami gdzieś do jakiejś knajpy zeby sobie posiedzieć. Młody śpi dzisiaj od 19:30 bo nie spał w dzień wiec skozystałam . Oczywiście mama wściekła no ale zeby nie móc raz na jakiś czas wyjść sobie nie mówie że pić czy cos ale tak o pogadać. Już nie mam 16 lat kiedy to mama mówiła że za młoda jestem zeby gdzieś wyjść.

Hejkaa:-)
ewi zdrówka dla wszystkich:-)
happymum fajny pomysł z tym jezdzikiem:) nasz mały dostał na roczek samochód taki duży, na początku podpierał sie ni jak chodził, bawił melodyjkami a jak juz nauczył sie jezdzić to do tej pory na nim śmiga:-) juz prawie dwa lata go ma a nic nie zniszczony i jest to jego ulubione autko, jak z niego wyrośnie to chyba się zaplacze:-)
magda no to podniósł Ci Twój chłop ciśnienie na same święta;/ a współlokatorzy tez niczego sobie, mój wiadomo też czasami mnie wkurza humorkami ale mam nadzieje że na święta będzie spokój, chociaż jutro czeka nas wyprawa po prezenty:-) Udanej Wigilii bez żadnych spięć :-)
papitka fajnie że wyrwalaś sie na spotkanie z koleżankami:-) ja dawno nigdzie nie byłam;/ ale umówiłam się z kumpela na obowiązkowe spotkanie po świętach i myśle czy nie zaprosić przyjaciółek do małego na urodzinki:)
Ja cos spać już nie mogę:-) jak synek szybko wstanie to może skoczę do fryzjera, włosy juz po łopatki i od miesiąca ide hehe:) wczoraj robilśmy do pózna ciasteczka z mama i jeszcze siorka przyjechała:) plotkowałyśmy do pózna lubię jak przyjeżdża:)

MAGDA moj mnie juz wpienil wczoraj przez telefon... myslalam ze go zabije normalnie.
PAPITKA ja to chyba mam szczescie ze mama mi prawie zawsze zostanie z Mala jak chce gdzies wyjsc, wiadomo czasem sie jej nie chce. A tesciowa od poniedzialku w PL bedzie trula pewnie ze mamy isc gdzies ona zostanie z mala i wgl.

A MOWILAM WAM ZE ZOSTALAM CIOCIA???? Dzidzius sie jednak nie odwrocil i Dorotka miala wczoraj rano cc. Bidulka tak nie chciala..

Paulina- gratulacje ciociu.

Mama sie do mnie nie odzwa ze zamiast wczoraj siedzieć i lepic pierogi poszłam sobie. A przedwczoraj nelepiłam 500 uszek i ze 100 pierogów a siostra siedziała sobie i było dobrze a jak ja coś nie zrobie to draka.:angry:

papitka powiedz mamie że to niesprawiedliwe że Ty pomagasz więcej:eek: i chyba należy Ci się czasem gdzies wyjśc. Mnie lepienie uszek i pierogów czeka w poniedziałek:-)

reklama
Hej.
U nas dzis deszcz, wiatr;/ masakraaa.
T oczywiscie juz wczoraj sie przebudzil i udawal ze nie wie o co mi chodzi, ale ja mam dalej "foszka" i on jest teraz w pracy i jak cos mi pisze to mu tak odp od niechcenia i glupie teksty mu pisze a to go najbardziej wkurza :tak::-D

Juz chce te swieta ale tylko ze wzgledu na jedzenie :D
Mam nadzieje ze nastepne beda w Pl.

Paulina- no to gratulacje;) dzidzius na same swieta to sama radosc;) twoj juz dotarl? A slyszalas o tym ze wczoraj ktos wypadl z promu ktory plynal ze Szwecjii?
Papitka- o matkoo noo wielka tragedia sie stala bo wyszlas;/ ehhh a twoja mama jak miala was male tto nigdy nie chciala wyjsc na ploty z kolezanka? A w ogole matkoo ile u was tych uszek chyba sie bardzooooo rodzinnie zapowiada ;)

Jak ogolnie u was przygotowania do swiat?

Do góry