reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MADZIU moj godzine temu z promu zjechal. Bedzie za jakies 9h. Slyszalam ze ktos wypadl ale nie martwilam sie bo moj plynal do Gdanska a tamten do Swinoujscia ;) pewnie sie spijaczyli jak to Polaczki i nie wiedzieli co robia :d

reklama
Paulina- nooo komentarze byly ze to Polaczki pewnie napici ze zarobia troche koron i wielcy panowie hehe. Matkoooo tyle godz w drodze, jeju...

Dzis nic w sumie nie zrobilam. Podlalam ten bigos woda zeby ten palacy smak jakos zredukowac noo i prawie sie udalo. Jeszcze bulta sobie.. Masakraaaaa.

Chyba dzis makowiec zrobie zawiajny bo on moze polezec. A robie z ziemniakow. Dziwnie brzmi ale swietnie smakuje :D

magda my uszka i pierogi robimy zawsze dzień przed wigilią:) dzisiaj posprzątałam porządnie:) Okna pomyje w poniedziałek noi zacznie się szykowanie:-) też robimy makowca, miał być tez bigos ale będą gołąbki:p jutro ubieramy choinkę:-):-)
My już po spacerku, u nas z kolei fajnie nie pada i słoneczko czasem wyjdzie:-)

MAGDA no bo tak jest. Moj nie nawidzic promem przed swietami bo jest full, na kazdym kroku nawalony polaczek milioner i do bitki sie stawiaja co chwile sie leja... na maszynkach polowe przewalaja. Masakra :D ja raz lecialam do Szwecji samolotem to jeden gosc nie pamietal gdzie jest i gdzie jego miejsce taki nawalony, stewardessa sie pytal czy on nie pamieta gdzie siedzial... ehh szok.

Ja zaraz musze pozadki kolo siebie zrobic, kombajn odpalic na podwozie hahahhaah

My juz troszkę z mama porobiłyśmy:) Za chwilę idę kąpać małego i dzień z głowy:-) Strasznie jest dzisiaj niedobry, może dlatego że siostra była z córą a oni jak się razem zejdą to cały czas wariacje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Niech ten dzień juz się skończy:-)

Hej kochanie:) mały wczoraj 2 smoczki zgubił i zasnął bez ale o 22:00 dziś w dzień znów nie spał i może zasnie wcześniej. .. smoczka nie kupiłam może tym razem nam się uda :)
Dziś dostałam @:/ wypsprzatalam cały dom i piewszy raz usiadłam o 15 zjedlismy obiad mały poszedł się bawić s js i S. Oglądaliśmy "persy Jackson i morze potworów" polecam !
Dawno nie miałm tsk dobrego dnia:)

MADZIALENA moja taka nie dobra ze boziuuu... weszlysmy w etap jak mi tego nie dasz to spazma i rzuca sie o ziemie tzn kleka i sie gnie jak zlape ja za reke... masakra poprostu..
HAPPY dobrze ze @@ przyszla ale do gina trzeba sie wybrac.

My dzis ubralismy choinke z babcia i potem babcia chciala odkurzyc a zapomniala ze nasza labradorka ktora nienawidzi odkurzacza lezy na lozku.... I taaaaki skok zrobila ze chyba z 10 baniek zbila haha dobrze ze sie troche schylila bo choinka by sie przewrocila.

Hej :)

Paulina mnie moj tez w sekunde wkurza. nawet czasami niewiem jak.. a mi normalnie az gorąco. Ale tak jak pisze Wampi.. teraz juz mniej, na poczatku naszego wspolnego bycia to matko i corko. ze my sie nie pozabijalismy??? niektórzy mają opanowane do perfekcji wkurzanie innych w mgnieniu oka.

Wczoraj z chlopakami pierniczki piekalam :) w tamtym roku robilam to wczesniej zeby na swieta byly takie chrupiące.. ale chlopcy powyjadali :D i na swieta musialam robić jeszcze raz haha.

Paulina gratuluje bobasa :) :D

Papitka Azs to nie koniec swiata. F ma ( akt w lekkiej postaci ) moi bracia tez. U nich to hardcore.A co do mamy.. no nie pojmuje takich ludzi. toż nie szlajasz sie co wieczor, narąbana, nacpana czy bog wie jaka jeszcze a ona musi ci non stop dziecka pilnowac. Moze zly dzien miala i ten foch na ciebie to tylko wymówka.

do kosciola trzeba jechac. ale tak mi sie nie chce. Do tego OSkarzsko moje kaszle okropnie. taki suchy, gardłowy kaszel, do tego glos w pelni mutacji. jak nic zapalenie krtani. narazie inhalujemy. jak do jutra bedzie gorzej top do lekarza musze. juz widze jak siedze 3 godziny w poczekalni i kluce sie z moherami ze one tylko na chwile, ze pierogi sie gotują, ona musi szybciej itd.. a ja na @ czekam wiec w bojowym nastroju.

dodatkowow chwale sie choinką. i szopką. :D szopka w wykonaniu mego wlasnego taty. fogurki kupione :D

Zobacz załącznik 600139Zobacz załącznik 600140

Ostatnia edycja:
A. dojechal wczoraj o 21. Tak sie nawalil na promie ze nie duzo brakowalo a moja mama autem by musiala zjezdzac po przy sniadaniu A. mial 0.10 a tata 0.16. Ale przeszlo... Nie mowilam MADZIA ze polaczki to milionery?? :D na promie panienki sie napieprzaly az ochrona interweniowala.. patola
Maluszek to straszny okruszek, 2890 i 51cm.

reklama
Magda rodzinnie to raczej nie bo tylko mama siostra ja i kuba.

Renata to na ma ciągle złe dni a najlepiej to jakbym siedziała non stop sprzątała gotowała i nigdzie nie wychodziła no chyba ze po zakupy i z małym na spacer.

Ona nie wychodziła jak miała nas male bo nie miała jak z tatą sie rozeszła jak miałyśmy 2 może 3 latka. Moja babcia schorowana to nie miała komu zostawić moze dlatego teraz uwaza że i ja powinnam siedzieć.

No ale matko zostawiłam im dziecko tylko do zaglądania żeby z wyra nie spadł bo spał już od 19:30 a ja wyszłam o 20 a on jak już saśnie to trzeba bomby żeby go obudzić. :-D Tylko tyle żeby od czasu do czasu zaglądneły a i tak go obłożyłam kołdrami żeby nie spadł.

Do góry