reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
liza a no czasami tak bywa że wszyscy się wtrącają;/ pewnie chcą dobrze ale nie zawsze tak wychodzi:-) ja osobiście też nie lubię jak ktoś mi mówi co mam robić, doradzić owszem można ale nie sie wtrącać:-) p.s. fajny awatarek:-)
happymum czekamy czekamy!!
Mój mały jeszcze śpi:-)

Przepraszam ale będę po prostu wpadać i pisać na szybko nie mam kiedy dzień jest tak zawalony ze padam. A komp nie jest mój tylko siostryi wchodzę dopiero jak ona nic nie robi.

Happy jak wynik normalnie stresuje sie chyba bardziej niz ty. ;D

Jutro dermatolog. W końcu sie udało mama z kubą posiedzi. :-D

madzialanea dzieki ;)
Paulina tak Ł. stad pochodzi, wiesz co moze i sie balam ale czego sie nie robi dla milosci - warto zaryzykowac niz potem zalowac ze sie czegos nie zrobilo - wiem z doswiadczenia juz :-) malzenstwo jedno zrypane i chcialam wszystko zaczac od nowa bez problemow rodzicow itd. mieli mnie blisko bylo zle teraz dlaeko tez zle ale moze wreszcie sie ogarna ze ja nie mam juz 15 lat i mam swoje zycie.... i najwazniejsze jest mi tutaj dobrze :-)
happy i znow zamilklas :-) hehe ale nas trzymasz w niepewnosci :D

papitka to dobrze że wybierasz się do dermatologa i masz z kim zostawić synka:-)
liza dokładnie czego sie nie robi dla miłości:-) najważniejsze że just Ci tutaj dobrze:-)
happymum naprawdę chcialaś dzidziusia?:) ale co z tym okresem że tak się spóznia:baffled: lepiej żeby zbadał Cie ginekolog czy z tym Twoim implantem wszystko ok
Ja gdybym zaszła teraz w ciąże to nie wiem czy dalibyśmy radę finansowo:baffled: no ale jak juz by tak było to trzeba było by jakoś sobie poradzić:) Mój synek pospał dzisiaj do 11.10:-D a wstał taki głodny:) wczoraj poszedł spać o 23 może dlatego i drzemka była w dzień:-)
Miłego dnia:):):)

madzialena- ja już od jakiegoś czasu chce tylko że mój S. nie chce... do lekaż i tak pójde:) mój mały wczoraj poszedł spać o 18|:30 bo w dzień nie spał ostatnio wszystko mu sie pomieszało:-D a jaki zdziwiony ze mama w domu codziennie jest:-) dzisiaj przyszedł rano do mnie do łóżka i pyta ,,Dzie data,, (gdzie tata)ja na to że w pracy a mału ,,pracy?, o nie,,....hehe boski jest

reklama
Liza to jak wy sie poznaliscie? Przeciez kawal drogi :D
Happy w takim razie lekarz pozostaje..
papitka &&& za wizyte u dermatologa

Co do kolejnego dziecka, hmm, my dalibysmy rade finansowo ale ja nie dalabym rady psychicznie..

Do góry