reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

paulina ginekolog na pewno Ci przepisze większą ilość jak poprosisz:) Mi tak dużo teraz przepisała bo recepta na 3 op. zamiast wydrukować jej się raz to wydrukowała się dwa razy hehe:) i mam spokój ale i tak muszę iść po świętach do kontroli czy infekcja mi minie po antybiotyku:)

reklama
Paulina hehe dzieki ;-) no moze taki obraz zwiekszy ci libido :-D albo niech sie przebierze z amikolaja czy cos hahaha :-D
Daga ja to was podziwiam z tymi gumkami :p ja nie lubie i wogole nie wyobrazam sobie by za kazdym razem zakladac :p
madzialena u nas jest tak ze wigilie jemy sobie sami tutaj. a na drugi dzien z rana wyjezdzamy do moich rodzicow - 5h jazdy nas czeka ale robie to dla dzieci bo tesknia :p ja moze i tez tesknie ale nie za rodzicami, bardziej za siostra za chrzesniaczka najmlodsza :-) trzeba dac rade ;-) no i tam bedzimy od sr do soboty i potem moze na jeden dzien do siostry pojedziemy.... zobaczymy... bo w pn Ł idzie do pracy a potem znow ma 2 dni wolnego :p

Ja zawsze dostawalam recepte na 3op. a ostatnio wzielam na 6 i mam spokoj do kwietnia ;-) chodze i po jednym opakowaniu wykupuje :tak:

Hejkaa:-)
paulina fajne te sanki ze śpiworkiem:) Mały w tamtym roku dostał drewniane z oparciem i wkładam mu do nich śpiworek :p znowu będzie mnie czekać bieganie hehe bo strasznie mu sie to podoba:)
liza daleko troszkę masz do swojej rodzinki;/
Ja też nie wyobrażam sobie gumek :p Kiedyś używaliśmy ale jak urodziłam to przerzuciłam się na tabletki:-) My już po króciutkim spacerku, zimno dzisiaj u nas ale fajnie się spaceruje:-)

witam was dziewczyny:) przepraszam że nie odpisywałam... czuje sie troche lepiej ale @ nadal nie ma to już 7 tyg. zapisałam sie do lekarza i dzisiaj robie test... mam coraz wiecej obiawów ciązy ale może to sobie ubzdurałam albo to skutki implantu

My w ty6m roku wigilie spędzamy tylko we troje i ciesze sie z tego ogromnie:)

dzisiaj pozmieniałam firanki i zasłonki w całym domu i aż przyjemnie sie patrzy tylko ze teraz znów brzuch mnie pobolewa i troche w głowie kreci wiec siedze

happymum a juz myślałam że zrobiłaś test:-) dobrze że zapisałaś sie do lekarza:-) zazdroszczę Ci świąt tylko we trójkę:-)

Ja położyłam synka na drzemkę:) Czekam na mamę bo będziemy robić orzeszki mniam mniam:) A pózniej jak będzie mi się chciało to wezmę małego na rynek bo jest jarmark bożonarodzeniowy:-) jest pełno stoisk i będą śpiewać kolędy na scenie:)

reklama
madzialena a no tak bywa wybylam ze swoich rodzinnych stron w tym roku i teraz jest ok, trzeba sobie radzic a musialam sie wyrwac od nich bo juz nie dawalam rady i im nic nie pasowalo, ciagle by rzadzili moim zyciem.... :baffled:

happy i co z testem jak wynik??

Do góry