reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej dziewczyny:-)
przeszła mi już wczorajsza złość na cały świat:rofl2:
u nas po staremu, dzień jak codzień;-) jedyna nowość mały nauczyyłł się wydawać odgłos psa(hau hau)

reklama
Hej laski. Mamuska doleciala a to znak ze... 10 dni do przyjazdu A.!!! :)

HAPPY super ze chandra poszlo sobie siooo, ale to nie znaczy ze nie potrzebujesz malego urlopu ;)

Ja nadal przeziębiona ale jakoś funkcjonuje
Od kilku dni młody bardzo się rozgadał: "Asa"- Asia, "ato"- auto, "amian"- Damian, ""oć tu"- choć tu. W ogóle stara się powtarzać to co się do niego mówi

Madzialena współczuję @. A ja tylko colę piję ale tym razem napiłam się takiej z lodówki i mam tego efekty

Renata bombki świetne, widziałam na fb

23may, Paulina zdróweczka dla dziewczynek
Paulina niezły tekst z tymi workami i pakowaniem:-D

Happy gratki dla Denniska za hau hau

paulina to super wiadomość że rozprawa tuż tuż:) z chłopen nadal zgoda, rano bylo małe spięcie hehe ale takie malutkie:)
happymum dobrze że handra przeszła:)
asik zdrówka:):)
My już po spacerku, u nas dzisiaj 7 stopni na plusie:-) mały się smara niesamowicie ale katar niestety lubi sie przedłużać;/;/

Jestem:)
Paulina-Powodzenia na rozprawie:) urlop by się przydał. Co prawda urlopu nie mam ale od piątku mam 5 dni wolnego od pracy ale muszę zrobić świąteczne porządki:/

Mały spi już od ponad godziny:) wiecie co kocham tego mojego Łobuza z dnia na dzień coraz bardziej:)
Smutno mi dziś trochę, myślami jestem w polsce. Tęsknię za moimi mojego rodzeństwa i przyjaciul... hmmm
Dobrze ze choc was mam

reklama
Do góry