reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

jestem w końcu

u nas przez weekend dużo się działo- w piątek mikołajki. Damian Mikołajem zachwycony:tak: dopóki nie wziął go na kolana:-D bidulek się rozpłakał
W sobotę pojechaliśmy do D. chrzestnej, teściowej a na końcu zaliczyliśmy Fikoland. Młody szalał na wszystkich zabawkach, pokonywał tunele i zjeżdżał z duuużych zjeżdżalni:happy2:

Happy pomysł na prezent super:tak: zwłaszcza, że Dennis lubi sprzątać

Paulina suknia booooskaaaaa:tak:

Milena daj znać co lekarz powiedział

edek
Happy też uważam, że Dennisek podobny do Ciebie. Słodko wygląda przytulony do misia

Ostatnia edycja:
reklama
MADZIALENA niech zdycha :p zasluzyl
ASIK dzieci sa cwane z daleka :D

My juz po sniadaniu, popoludniu jedziemy do hipermarketu pokupywac sobie i N. picie, mleka, parowki itp itd i jeszcze wydrukowac zdjecia dla A. bo mama jutro leci do nich do Sztokholmu. I zostajemy same z N.. no z dziadkami z ktorymi nie zamienimy pewnie slowa ;d

hej wam . Na 13:30 do lekarza . S juz nad morzem , kazal mi o Natalie DBAC i przypominać o nim żeby go pamiętała . Mloda jakiś bunt ma :D ciągle słyszę krzyki "moje , aj mi , nie , bee " i wszystkim by rzucała .

Paulina S do pracy z chłopakami pojechał wiec ja z dzieckiem zdecydowanie tam nie pasuje :D:D:D

idę na szybka kawę z babcia i będę się zbierać do lekarza :D:D

Paulina suknia śliczna

Milena mój kuba też sie buntuje wszystko jest jego i wszystko jest na nie ;D

Wreszcie zdrowy jest w czwartek szczepienie to najwyższa pora haha.

Ja byłam u lekarza dzisiaj bo mam okropne suche plamy na buzi i w zgięciach rąk i pod kolanami i na dłoniach i kazała mi stosować emoliety + oczywiście przepisała maść sterydową. :wściekła/y:

No i dalej antybiotyk :(:( tfuu... Ale juz jest lepiej , harczy bo się odrywa wszystko . Mam nadzieje że po tym juz będzie ok ....

MILENA zdrowka dla Natalii :)
HAPPY ja jutro o 7 pobudka :mad::mad::mad::mad: musze wkoncu jechac odebrac dowod rejestracyjny bo mama jutro leci do Sztokholmu to da A.

Zmeczona cos jestem dzis.

milena zdrówka:)
papitka oby szybko przeszło:)
Ja zagoniłam D. do lekarza i ma tydzień chorobowego:) przeziębienie;/ kaszle jak nie wiem;/ no to posiedzi w domku:)

Ostatnia edycja:
Nie mam sił dziewczyny.... zaczyna mnie wszystko przerastac... tylko praca , dom i mały. .. codziennie sorzatsm u codziennie jest bałagan mam dosyć... dopiero piereszy raz siadam od 6 rano.... mam ochotę je***c drzwiami i wyjść....

reklama
HAPPY tobie to przydalby sie porzadny urlop.. Moze pojedziecie gdzies na wakacje? Albo ty gdzies sie wyrwiesz na weekend? Ja jak dostaniemy papiery na mala i uda nam sie na jakis czas wyjechac do SE to tez pojde do pracy na pol etatu do sprzatania biura. I nie wyobrazam sobie chociaz raz w roku wakacji, tzn z A. i mloda ale nie takie wakacje zeby np do rodzicow wyjechac tylko cieple kraje, all inclusive itp.

Do góry