reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Nawet nie wiecie jaka ja głupia jestem? Napiłam się wczoraj zimniej coli i na efekty nie trzeba było długo czekać bo już w nocy obudziłam się z takim bólem gardła, że ślinę z trudem przełykałam:no: A kaszlem nie powstydziłby się nałogowy palacz:baffled:

Happy to chyba normalne, każdą kobietę dopada taki kryzys,że ma wszystkiego dość itp

Milena dobrze, że jest poprawa

reklama
Hejka:)
happymum też mam czasem dosyć... i tęskni mi się za czasami nic nie robienia :-) ale no trzeba sie przyzwyczaić i czasem gdzieś wyjść niech tatusiek zajmie sie małym:p:p mi czasem wystarczą 2 godzinki bez małego na regeneracje :p I chciałabym pójść do pracy wciągnąć się w coś innego a nie tylko dom, dziecko, sprzątanie;/
asik ale narobiłaś;/ ja po coli zawsze tak mam i dlatego jej już nie pije, moge tylko niegazowane:)
U nas ciapie ale na dwór trzeba wyjść:) D. chory do niedzieli ma siedziec w domu także mamy tatuśka dla siebie:-) D. sie śmieje że pewnie zaraz będziemy sie kłócić:-D

paulina no to widzę że nie tylko u mnie tak jest:):) Jeszcze dostałam @ także jestem baardzo nerwowa:) Ale jak narazie jest ok mam trochę spokój mały cały czas męczy tatę zabawą:p
My juz po spacerku, pogoda troszkę się poprawiła, na rynku są choinki już z lampeczkami to może wieczorem pójdziemy zobaczyć, zawsze to jakaś atrakcja:-) Brzuch mnie boli niesamowicie ale najgorsze dopiero nadejdzie jutro:wściekła/y:
Wynalazłam na necie jak zrobic bombki ze wstążek:) w tamtym roku robiłam z papierowych karteczek i też wyszły ładne a synek też po swojemu robił i mięliśmy zajęcie, także chyba jutro odwiedzę pasmanterię i kupię troche wstążek no i bobki ze styropianu żeby je przyczepic:)

Heja :)

Asik tez miewam takie atrakcje po zimnych gazowanych :) no ale czasami musze sobie sie tak napic :) chociaz wiem czym to grozi.

Madzialena ja w tym roku robie takie bombki. kciuk juz moj jak pieta na murzynskiej stopie. taki odcisk twardy mi sie zrobil.. no ale juz nie boli :D
Dziś w p-lu u Oskara bylam. byly dni otwarte, robienie bombek z dziecmi, i O sie pochwalił ze mama takie cuda w domu tworzy, jedną bombke zanosł do p-la.Efekt taki ze dziś robilam dla p-la.

Jutro z O na kontrol do laryngologa.
I peleryne musze stworzyc dla króla malego. boooosh jak sie nie chce. do tego ta zimnica na zewnątrz. gdyby ta zima byla latem to by calkiem przyjemnie bylo :)

Heeej dziewczyny ;*
U Nas po staremu, Lala troszkę chora.. w nocy strasznie kaszlala wstała i kazala sobie dac syrop, wypiła i zasneła.. pogoda dzis w miarę to miała isc z babcia na spacer ;)
Ostatnio coś nie chce spac juz w dzien, a co za tym idzie pada o 18 juz i wstaje o 5:wściekła/y:
Wampi coś wspominała że jej córka od kąd skonczyła rok nie spi w dzien.. mam nadzieje ze u Mnie to chwilowe, bo przynajmniej jak spi mam chwile zeby cos porobic ;]

Asik zdrówka, ja ostatnio przez 3 dni nic nie mowilam, chociaz nie bolalo mnie gardlo ani nic ..
Paulina do jakiego lekarza idziesz?
happy, przynajmniej tyle masz dobrze ze nie pracujesz codziennie ..
Milena zdrówka dla Natki ;)
Renata widziałam twoje działa na fcb ;D ładne ;p

renata ja jak robiłam bombki z karteczek to miałam zamówienia od ciotek mojego D. :-)
23may mój synek też juz mało co śpi w dzień i jest tak odkąd skończył 2,5roku:) ale jeszcze sie zdarza ze zaśnie w ciągu dnia, na szczęście bo jest wtedy trochę spokoju:-)
paulina oby malutkiej szybko przeszło, taka pogoda niestety;/ mój tez się smara juz od paru dni;/
ja właśnie posprzątałam, synek juz chodzi marudny pewnie szybko dzisiaj zaśnie:-)

reklama
MADZIALENA nadal zgoda z chlopem? :) w pazdzierniku jak A. przyjechal na 10dni to akurat @ sie przypeletala, bylismy w galerii i tak mnie zdenerwowal (bez @ by to po mnie splynelo) ze powiedzialam mu "widzisz?! Tam jest real, idz kupic najwieksze worki, pakuj sie i wypie******" haha a 2h pozniej przepraszalam

Do góry