reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
O. nie poszła do szkoły bo kaszle i gardło ją boli:no:

Maralai niestety nie pomogę bo nie wiem

Happy To tylko taka rutynowa wizyta czy będzie miał coś robione? Daj znać po

Hej dziewczyny:) właśnie robie kawę chce któraś?
Asik24-rutunowa ale Dennisek nie ma szkliwa na górnych jedynkach i nigdy do konca nie wiem czy będą coś robić....

Dziś piątek 13-ego Dennisek konczy 20 miesięcy:)

HAPPY a wiadomo dlaczego nie ma szkliwa? Ja tez pije kawe :)

Zaraz idziemy z N. do biedronki. Piekna pogoda u nas, jak wiosna.

Hejka:) a ja juz po kawce:-) za chwile bedziemy lepić pierożki, ma któraś ochotę?:-D
happymum powodzenia u dentysty, maluszek na pewno będzie dzielny:)
asik dużo zdrówka dla O. :)
Widzę że bierzecie się za porządki:) Ja wczoraj poukładałam u małego w półkach a dzisiaj wezmę się za nasze:) Niedługo zacznie się szykowanie na święta:) Po świętach parę dni spokoju i znowu szykowanie bo 2 stycznia 3 urodzinki synka:-) u nas dzisiaj też pogoda jak na wiosne, wczoraj było 8 stopni:) kurcze trzeba uważać bo zdradliwa taka pogoda, potem polowa przychodni zawalona dzieciakami;/;/
Miłego dzionka:):):)

VeronicaMelania witam:):) ja jestem tu od niedawna:)
My już po spacerku:) Pogoda super chyba niedługo jeszcze raz pójdziemy:) Byłam w pasmanterii, kupiłam wstążeczki i jak będzie mi się nudziło to porobię bombki:-)

reklama
paulina mała drzemka nie zaszkodzi:-):-)
My idziemy na spacerek i przy okazji po siostrzenice bo chce spac dzisiaj u nas:) Lubi bawić się z Piotrusiem i są grzeczni, nie to co z resztą kuzynostwa:):) jak sie zejdą to jakby tornado przeszło przez pokój:-D

Do góry