reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina super, że rozprawa już niedługo:tak: powodzenia.

Happy oj, jak ja Ci zazdraszczam, że Dennis już śpi, mój łobuziak wyjątkowo buszuje jeszcze:baffled: a zawsze szedł śpiochać przed 21...
Pewnie, że masz nas- zawsze "wysłuchamy", doradzimy, pocieszymy...

edek
ufff cisza, w końcu zasnął

Ostatnia edycja:
reklama
Lecę do polski w maju 2014 bo bracia (blizniaki) mają komunie a starszy brat (23 lata) będzie chrzcil córkę (urodzi sie w lutym) ale nie bylam w polsce od sierpnia 2011 czyli od kiedy tu przyleciałam:/
Wlasnie skończyłam sprzątanie domu:/ dobrze ze jeszcze jutro i wolne:)

paulina to dobrze że oskrzela czyste a katar jak to katar, w końcu przejdzie:) Chociaż ja też nie cierpię jak mały się smarka bo tak mi go szkoda:(
happymum uszy do góry:) pewnie że zawsze wysłuchamy i gdyby nie to forum też pewnie bym się nudziła bo koleżanki nie zawsze maja dla mnie czas:( Ja mam dziecko i o czym mam z nimi rozmawiać;/ rzadko sie do mnie odzywają ale dobrze że chociaz się odzywają:) i rozumiem że tęskno Ci do polski sama bym tęskniła:)

Synek szybko zasnął ale dzisiaj był wyjątkowo nieznośny;/ tylko ciągle ,,mamo nie odzywam sie do Ciebie,, szczególnie jak zwracam mu uwagę :p Tylko do tatusia czuje respekt:) Mam nadzieję że to tylko taki wiek i wyrośnie z tego:):) trzeba być cierpliwym:)

Ostatnia edycja:
HAPPy gratki dla brata :)
MADZIALENA bo my mamy za duzo dzieciom pozwalamy i dlatego do tatusiow czuja respekt :D

HAPPY mam takie pytanko, moze troche prywatne... duzo placicie za nianie do Dennisa?

paulina pewnie masz rację hihi:-)
My juz po śniadanku, mały wstał dzisiaj po 9, jak na niego to szybko:-) Katar już mniejszy na szczęście i przespał całą noc:-) Teraz zastanawiamy sie z mamą co zrobić na obiad:-) Pogoda może być, ważne że nie pada, gdyby jeszcze brzuch mnie tak nie bolał to byłoby super:):)
Miłego dnia:-)

Paulina-nie mam typowej niani. Koleżanka która nie pracuje zsjmuje mi się małym. Ona samaa córkę pół roku młodszą od Dennisa i nie ma jak wrócić do pracy. Place jej 50 funtów za 4 dni wychodzi mi 250 miesięcznie.

U nas też tata wiecej pozwala przy mamie Dennisek jedt grzeczny bo wie ze mama ma dużo pracy

Cześć dziewczyny :-)
Piszę do Was z takim pytaniem- otóż dostałam zalecenie żeby udać się na USG prenatalne w prawdzie nie mam ciąży jako takiej zagrożonej, około 5 tygodnia tylko plamienia. Teraz już ustąpiły i lekarka mówi że jest w porządku. Tylko nie bardzo rozumiem czym sie dokładnie różni to prenatalne usg od tego 4d ? Czy koniecznie musze robić to pierwsze czy wystarczy tylko 4d ?

Witam wieczornie. Moja niunka juz po kolacji zaraz kladzie sie spac. Wlasnie robi rewolucje w szufladzie. Pomylam dzis okna, zalozylam sobir firanke w pokoju. Jak na pierwszy raz nawet mi wyszlo.

reklama
Witam dziewczyny :)
Maralai-niestety nie pomogę bo nie znam się:(
Paulina u mjie też sprzątanie pełną parą.

No i z 5 dni wolnego zrobily się 3 bo niedziele i poniedziałek idę do pracy na rano :/ kasa na święta potrzebna
Po za tym jutro czeka mnie nieprzyjemny ranek bo Dennisek ma wizytę u Dentysty na 10 no i będzie krzyk:(
Ide posprzątać bi jrszcze dzisiaj nic nie zrobiłam

Do góry