reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka :)

U mnie poogoda dobijajaca, ciemno, deszczowo... :p
na szczescie wczoraj bylo ladnie i spacerek zaliczylismi po Ł. wieczorem jak wracac mial z pracy :-) a dzis taka porazka... :/
No co, obiad jest ide zaraz po najstarsza a potem po syna.

Milego dnia - pozdrawiam

reklama
Hej . U nas deszczowo .
Byłam na szybkich zakupach bo Natalia śpi , mama zaraz znowu do szpitala . Po za tym nic nowego P. się nie odzywa ale to dobrze . Zobaczymy jak to jutro pójdzie , mam nadzieje że nir będzie zle :D

Witamy, u nas pogoda tez brzydka, szaro, buro i nijako. :no:
Moj maly mezczyzna spi bo pobudke zrobil dzis mamusi o 7 rano :szok:
A potrafi wstawac o 10 :laugh2: Obiad zrobiony, mieszkanie posprzatane, tata w pracy, ja siadam do ksiazki i czekam na kolezanke :-) A moze i dzis dziadkowie wpadna do nas na kawke :-) Pozdrawiamy i zyczymi milego dnia! ;-)

My prawie cały dzień spędziliśmy w Ikei wybierając półki i szafki do mieszkania :)
Synek piękne zjadł obiadek metodą BLW, chyba wszyscy wokół się na niego patrzyli jak świetnie mu idzie. Prawie nic nie upuścił, precyzyjnie trafiał do buzi, a pod koniec próbował zjadać łyżeczką. Strasznie dumna z niego jestem!

Cześć.
Siedzę sobie u mamy właśnie, więc mogę wejść na chwilę na spokojnie.
Paulina nie zdążyłam, ale najlepszego dla Nikoli.!

nie jestem w stanie nadrobić.
nie mam pomysłu na pokój pseudo-dzienny-jadalniowy.
byłyśmy ostatnio w szpitalu z Wici skórą, bo dostała wysypkę na którą żadne leki nie działały, więc podali Jej dożylnie. wysypka właśnie wróciła.
pokłóciłam się z K., bo się urżnął jak dziki wieprz i zachowywał jak czub. od poniedziałku rozmawiamy głównie o Wi.
nie mam na nic czasu i siły. nie chce mi się iść nawet do koleżanki na 18, a ostatnio trułam, że na żadnej nie byłam w tym roku.
nie wiem, co jeszcze pisać. powie mi ktoś w skrócie co u Was.? :-)

Czesc wam. U nas nic nowego . Weszłam prosić o zaciśnięte kciuki :-D:-D jeszcze godzina i do sadu. Wejdę potem napisać co i jak teraz muszę się czymś zająć bo nie mogę tak bezczynnie siedzieć .

hejka:-) u nas dzisiaj deszczowo i nie wiem czy wogóle wyjdziemy na dwór a muszę isć z małym kupić mu cieplejsze buty dobrze że nie muszę nigdzie jezdzić i mam sklepy na miejscu:-) a tak to wszystko ok:-)
nadulina to fajnie że synek radzi sobie sam z jedzonkiem:-)
dominisia ja tez mam czasem taka niemoc:-D ostatnio marudzłam że dawno nie byłam u koleżanki a jak przyszło co do czego to nie chciało mi sie szykować i najchetniej zostałabym w domu:-)
mielna powodzenia!!!

Haaaalo :D meldujemy sie z Wielickiego Rynku :) czekamy z Nikola na tatusia ktory poszedl zaplacic podatek. I poten sruuuu na wioske bo nam regipsy przywoza.

MILENA kciukasyyy!!!! Ciekawe czy P. sie wogole na rozprawie pokaze...

reklama
Hej.
Paulina- spoznione zyczonka dla Nikoli ale z niej panna duza;)
Milena trzymamy kciuki;)

Dziewczyny ratujcie bo ja mam juz chyba siwe wlosy i nerwice przez zabkowanie,,, jak dlugo to jeszcze bedzie ttrwalo?? Codziennie boli mnie brzuch z nerwow, juz nawet jej sieSpacer nie podoba;//
W nocy miedzy 1 a 5 budzila sie chyba ze 20 razy.. Jestem zmeczona i znerwicowana. Daje jej co tylko mozliwe. Zel, camilie a nawet Calpol przeciwbolowy..
Ehh ma juz takie biale jak snieg dziaslo na dole po lewej stronie ale nic do tej pory tam nie wylazlo..
MASAKRA...

Do góry