reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka :)

U mnie poogoda dobijajaca, ciemno, deszczowo... :p
na szczescie wczoraj bylo ladnie i spacerek zaliczylismi po Ł. wieczorem jak wracac mial z pracy :-) a dzis taka porazka... :/
No co, obiad jest ide zaraz po najstarsza a potem po syna.

Milego dnia - pozdrawiam

reklama
Hej . U nas deszczowo .
Byłam na szybkich zakupach bo Natalia śpi , mama zaraz znowu do szpitala . Po za tym nic nowego P. się nie odzywa ale to dobrze . Zobaczymy jak to jutro pójdzie , mam nadzieje że nir będzie zle :D

Witamy, u nas pogoda tez brzydka, szaro, buro i nijako. :no:
Moj maly mezczyzna spi bo pobudke zrobil dzis mamusi o 7 rano :szok:
A potrafi wstawac o 10 :laugh2: Obiad zrobiony, mieszkanie posprzatane, tata w pracy, ja siadam do ksiazki i czekam na kolezanke :-) A moze i dzis dziadkowie wpadna do nas na kawke :-) Pozdrawiamy i zyczymi milego dnia! ;-)

My prawie cały dzień spędziliśmy w Ikei wybierając półki i szafki do mieszkania :)
Synek piękne zjadł obiadek metodą BLW, chyba wszyscy wokół się na niego patrzyli jak świetnie mu idzie. Prawie nic nie upuścił, precyzyjnie trafiał do buzi, a pod koniec próbował zjadać łyżeczką. Strasznie dumna z niego jestem!

Cześć.
Siedzę sobie u mamy właśnie, więc mogę wejść na chwilę na spokojnie.
Paulina nie zdążyłam, ale najlepszego dla Nikoli.!

nie jestem w stanie nadrobić.
nie mam pomysłu na pokój pseudo-dzienny-jadalniowy.
byłyśmy ostatnio w szpitalu z Wici skórą, bo dostała wysypkę na którą żadne leki nie działały, więc podali Jej dożylnie. wysypka właśnie wróciła.
pokłóciłam się z K., bo się urżnął jak dziki wieprz i zachowywał jak czub. od poniedziałku rozmawiamy głównie o Wi.
nie mam na nic czasu i siły. nie chce mi się iść nawet do koleżanki na 18, a ostatnio trułam, że na żadnej nie byłam w tym roku.
nie wiem, co jeszcze pisać. powie mi ktoś w skrócie co u Was.? :-)

Czesc wam. U nas nic nowego . Weszłam prosić o zaciśnięte kciuki :-D:-D jeszcze godzina i do sadu. Wejdę potem napisać co i jak teraz muszę się czymś zająć bo nie mogę tak bezczynnie siedzieć .

hejka:-) u nas dzisiaj deszczowo i nie wiem czy wogóle wyjdziemy na dwór a muszę isć z małym kupić mu cieplejsze buty dobrze że nie muszę nigdzie jezdzić i mam sklepy na miejscu:-) a tak to wszystko ok:-)
nadulina to fajnie że synek radzi sobie sam z jedzonkiem:-)
dominisia ja tez mam czasem taka niemoc:-D ostatnio marudzłam że dawno nie byłam u koleżanki a jak przyszło co do czego to nie chciało mi sie szykować i najchetniej zostałabym w domu:-)
mielna powodzenia!!!

Haaaalo :D meldujemy sie z Wielickiego Rynku :) czekamy z Nikola na tatusia ktory poszedl zaplacic podatek. I poten sruuuu na wioske bo nam regipsy przywoza.

MILENA kciukasyyy!!!! Ciekawe czy P. sie wogole na rozprawie pokaze...

reklama
Hej.
Paulina- spoznione zyczonka dla Nikoli ale z niej panna duza;)
Milena trzymamy kciuki;)

Dziewczyny ratujcie bo ja mam juz chyba siwe wlosy i nerwice przez zabkowanie,,, jak dlugo to jeszcze bedzie ttrwalo?? Codziennie boli mnie brzuch z nerwow, juz nawet jej sieSpacer nie podoba;//
W nocy miedzy 1 a 5 budzila sie chyba ze 20 razy.. Jestem zmeczona i znerwicowana. Daje jej co tylko mozliwe. Zel, camilie a nawet Calpol przeciwbolowy..
Ehh ma juz takie biale jak snieg dziaslo na dole po lewej stronie ale nic do tej pory tam nie wylazlo..
MASAKRA...

Do góry