reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hello moje laski!!!! My juz po ;) tyle zarcia zostalo ze masakra. A tort niebo w gebie :) wstawie zdjecia do galerii ale malo bo z tel :) odezwie sie wiecej jak na lapka wskocze. Buziaki :)

NADULINA witaj i tu

reklama
Hello

U nas nic ciekawego się nie dzieje. Wczoraj byłam z Oliwią u ortodonty, za miesiąc ma mieć zmianę aparatu

Paulina 100 lat dla Nikoli;-) fajne prezenty mała dostała

Milena powodzenia na sprawie

c. d. nastąpi bo mam małą awarię

My mieszkamy za granicą, u nas pogoda jesienno-zimowa, pada deszcz i jest mróz, ale zdarzają się momenty w ciągu dnia że deszcz przestaje padać więc korzystamy z okazji i idziemy na spacer :)

reklama
Hejo:-) my dzisiaj szybko wstaliśmy i dobrze bo obiadek juz się robi, pójdziemy na spacer chociaz pogoda za oknem nie zachęca a pózniej muszę zostawić małego z mama bo idę do dentysty:-( No niestety trzeba:-)
miłego dnia:-)

Do góry