reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej. Ja powoli chyba jakiś stres przed sprawa ,chęci nie mam na nic. Czytam was ale jakoś weny nie mam do pisania . właśnie obiadek zjadłam , odpoczynek i trzeba odkurzyć zanim Natalia pójdzie spać a jak wstała o 6:30 tak jeszcze nie spala . Posprzatalam dziś cala szafę Natalii .

reklama
Hej laski. Przed roczkiem wszystko gotowe. Robimy u tescia niestety. Mou rodzice dali dzisiaj prezenty mlodej ale miala radoche.

MILENA kiedy masz sprawe?

heej ;)
U Nas leeeeci, młoda coraz wiecej słów powtarza, a ja sie ciesze jak głupia z kazdego nowego :-D mamy ostatnio problem z myciem głowy, nawet z Milena dzis o tym gadałysmy.. dzis był taki krzyk jakby ja ktos bił i w efekcie mamy spukałysmy pol głowy tylko ;]
Jutro szkoła znowu. wiec obiad zrobiłam juz dzis a jutro tylko odgrzeje ;]

Paulina chyba faktycznie ta Ela sie z bajki wzieła hhaha i co Nikola dostała, chwal sie ;]
Alice, moze to od mleka?

spadam na pizze i jakis film.

Hej niedzielnie ; )
Paulina Sprawe mam w czwartek . Nikolka Ci chodzi już ?
23may To Kulka musi sama sobie spłukać , tak jak wczoraj gdy byłaś w szkole :tak: i po kłopocie ; )

U nas nic nowego , czekam na tą sprawę żeby mieć w końcu to za sobą , potem można odetchnąć i mieć w czterech literach tego dup*a . Ogólnie zero kontaktu z nim - nic . Ani nie zapyta o Natalie ... no cóż . :sorry:

Pysznego obiadku dziewczyny :tak::tak:

MILENA tak moja Nikola juz chodzi :) powodzenia na rozprawie, bedzie dobrze :)
23MAY hahahah lubie ta bajke. A dostala pieska chodzacego, stolik edukacyjny, kule hule, lalke i zabawki do wody

Ja juz leb umyty zaraz trza suszyc i prostowac

Hej;)

U nas ciagle draka o zeby, jeju ja zwariuje chyba.. Wczoraj caly dzien ryk..:no:

Kupilismy malej klawiature taka do kompa bo demoluje nam lapka hehe;) teraz jednak ma lepsza zabawe z puszka cukierkow;) pozniej wam wstawie fotke bo z tel poprzekrecane wskakuja.

Ja jeszcze leze, mam meeeeeega lenia dzis, dobrze ze mam obiad z glowy. Jedynie malej zupke zrobie ale to pikus.
Pogoda nas nie rozpieszcza. Ostatnio tak wialo ze myslalam ze urwie glowe a dzis leje.:crazy:

Rodzice juz w domu, w czwartek polecieli, mieli 40min opoznienia troche ich rzucalo bo wiatr byl. A na lotnisku bylo napisane ze loty do i z Francjii odwolane. Znajoma w czwartek wracala z Pl to mowila ze przy ladowaniu tak mocno wialo ze samolot rzucilo na prawa strone i delikatnie z pasa zjechal:szok: zawal bym miala pewnie.
W styczniu mnie czeka lot i to z Maja na sama mysl mam pietra. Do Pl razem z T a on wraca po tyg a ja zostane troche sobie. I bede wracac z nia sama badz z bratem i mama ale to sie okaze pozniej.

Milego dnia;)

Ostatnia edycja:
U mnie niedziela nudna wstałam o 11 bo byłam z koleżanką w clubie i wróciłam dopiero o 4 :) zaraz jece na obiad i chyba znowu spać ;p

RenataT
ja tez Cię pamiętam ;*
asik24 nie pisałam ;) wyjeżdzam do Belfastu , zmiana planów jest mialam lecieć 6 listopada ale lece jednak w następny poniedzialek :)

Hejka:) My niedawno wróciliśmy ze spacerku a przedtem bylismy u teściów:-) i niedziela prawie zleciała:-)
paulina fajne prezenty malutka dostała:)
milena powodzenia na rozprawie:):):)

Hejka :)

Witam po lykendowo. Sobota , niedziela minela nam ok.

W sobote u tesciów, niedziela najpierw kosciol potem chwila u moich rodziców i do domu.
Dziś chlopaki w domu. F ma wolne a O do towarzystwa.

reklama
Do góry