reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Patuśka miałam niedoleczone zapalenie pęcherza i jak Dominika przeszła przez kanał rodny zebrała wszystkie bakterie i miała tak zwane wrodzone zakażenie co wiąże sie z podwyższonymi markerami biochemicznymi dostała na dziń dobry chyba 3 różne antybiotyki welflony to chyba wszędzie miała kroplówka to ze 3 h spływała przez 3 doby tylko spała nic ją nie budziło na siłę dawałam jej jeść;/

reklama
Jejku, to musi być straszne, widzieć swoje maleństwo podłączone do kabli i być takim bezsilnym... Współczuję Ci, że musiałaś przez to przechodzić.
Bardzo ładne imię dla dziewczynki, Dominika:):) moja będzie Alicja, jak ta z Krainy Czarów:) a miał być Michaś... Narzeczony bardzo chciał chłopca:)

Patuśka te kable to akurat nie najgorsze bo ją zabierali więc raczej nie widziałam najgorsze było w sumie jak się nie budziła wszystkie dzieci próbowały już jeść a ją nic nie budziło jakby nie żyła;/ ale było minęło... Bardzo ładne imię mój też chciał chłopca a jest Dominika:)

Hellol laski przy kawusi z samego ranca ;) wczoraj wciagnal mnie zmierzch i tym oto sposobem oczy mam na zapalkach. Ogladam troskliwe misie...

PATUSKA moj te chlopaka chcial ale zmienil zdanie jak go na usg genetyczne wciagnelam i serduszko uslyszal. Teraz mowi ze jakby nam sie kiedys zdarzylo to juz mu obojetne
KASIEK o jejciu wspolczuje ci przezyc :(
23MAY a ta Ela to czasem nie "slonica Ela" z mini mini ? :D

Hejka wszystkim ja tez kawusie z rańca popijam a synuś o dziwo jeszcze nie prosi o bajeczki:p
patuska ja jak coś to na studia zaoczne a kierunek jeszcze nie wiem zawsze chciałam na psychologię a dokladnie edukacje wczesnoszkolna ale teraz to juz naprawde nie wiem:) Moj narzeczony tez chciał synusia i ja nie ukrywam że tez bardzo chciałam a jak na usg powiedziano nam że na 99% bedzie dziewczynka to tez sie ucieszyliśmy a jaką mieliśmy niespodziankę jak podczas porodu okazało się że jednak to chłopczyk:D Mój D. wybierał imię więc jest Piotruś nasz kochany:*
kasiek naprawdę przykro że musiałaś to przeżyć:( Mój synek jak miał 3 miesiące to wylądowaliśmy na 2 tygodnie do szpitala z zapaleniem oskrzeli:( gdyby nie mój narzeczony to nie wiem jakbym to wytrzymala:( na szczeście po tygodniu dostałam izolatkę i mogliśmy być tam z synkiem razem ale to było okropne:(
Dzisiaj piękna pogoda więc mały pewnie nie będzie chciał spać w dzień więc będziemy duuużo spacerować:-):-)

Hej wszystkim

Ja dopiero śniadanko wcinam bo koleżanka z rańca wpadła na kawę i tak się rozgadałyśmy, że głodu w ogóle nie czułam;-)

Kasiek przykre, że musiałyście przez to przechodzić:-( wiem jak to jest dowiedzieć się o chorobie dziecka zaraz po porodzie...
Patuśka a mój od początku chciał córę:tak: no i się udało:tak: a w drugiej ciąży mówił, że nie obchodzi go płeć tylko, żeby zdrowe się urodziło (córa urodziła się chora) a ja po cichu liczyłam na chłopca. I widziałam jaki tatuś był dumny jak się dowiedział na usg, że syna będzie miał

Paulina miło zaczynasz dzień od troskliwych misiów;-)

Madzialena u nas też ładnie, młody się obudzi zje obiadek i też wyruszamy na spacer

Patuśka, ja zaszlam w ciaze na 3 roku, termin mialam na 2 lipca, obrona byla 30 czerwca i sie nie wyrobilam z pisaniem bo sporo lezalam w szpitalu ale egzaminy zaliczylam przed czasem, nie moglam chodzic na uczelnie wiec wykadowcy dawali mi zagadnienia i przychodzialam tylko na egzamin,wchodzialam 1sza zeby nie czekac za dlugo. Tak jak Kasiek pisze wykladowcy gdy zobacza brzuch podchodza lagodniej, przynajmniej u mnie tak bylo;-)

MADZIALENA, PATUSKA Witajcie.
MAGDA Kope lat. Co tam slychac? Juz Łucja 5 lat ma? Wow:eek: jak to zlecialo.

Ja nawet nie czytalam tylko przejzalam jakie nowe osobki wpadly do nas, mam na glowie troche pracy, na szczescie od jutra bycmoze troche luzu.

Poza tym Marek chory i od wczoraj w domu siedzi, Justyna chodzi ze stanem podgoraczkowym ale koniecznie chciala dzisiaj isc do szkoly, bo mieli Dzien Nauczyciela, Bartek mam nadzieje nie zalapie, zwlaszcza ze niedawno antybiotyk skonczyl.

Ostatnia edycja:
ASIK ojjj tak juz znam te bajki na pamiec..
EWI zdrowka dla dzieciaczkow!!!!

Moja mloda....CHODZI!!!! :)))
A. juz jedzie taxi do domku :) lot mial opozniony bo strasznie leje w Svensonach.

reklama
Ja za chwile kladę synka spać a mój D. już chrapie:) Troszkę ciężki dzień miał w pracy ale w końcu nadchodzi weekend:)
ewi oby dzieciaczki szybko wyzdrowiały taka już ta pogoda do kitu raz ciepło raz zimno i dzieci wszystko łapią;/ mój mały ma katar juz tydzień:(
paulina to fajnie że twój A. już wraca pewnie się cieszysz:):):)
Ja powolutku zmykam dobrej nocki:-):-)

Do góry