reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej, ale się nam trafiło... ciocia będzie u nas w mieście bo ma wizytę u lekarza, później nas weźmie ze sobą samochodem...
zawsze to lepiej, klimatyzację można włączyć a w busie tylko na dachu jest okno otwarte :)
Blondi, dobrze że nic się nie dzieje w podróży... ja miałam chorobę lokomocyjną... ile moja mama się ze mną umordowała
jak moi rodzice jechali na wieś (tam gdzie my teraz) do tego PKSem co jedzie godzinę 40 minut to masakra... i wtedy nie było chusteczek nawilżanych tylko pieluchy tetrowe...
Paulinka, szkoda że basen niewypalił...
ty to jesteś światowa dziewczyna, tam jedzie, tam leci :)
nie no zazdroszczę :)
Moncia, udanej wizyty życzę... 15tc pewnie Ci fasolkę na USG pokaże :)
nikuss, może zrobić kolejny test :)
ale przecież kochaliście się z gumką, tak? :-)
Liza, rozkładaj basen i się opalaj :)

wiecie co, okres letni to faktycznie zwalnia hamulce wielu parom :-D
już kolejna osoba która czeka na @ :)
ja postanowiłam nie myśleć o tym na razie... @ powinna być ok.18-19 sierpnia :)

reklama
no pozniej z gumka;p bo poczatkowo bez było:p ale ja sie strasznie stresuje;/ generalnie wydaje mi sie, ze po takim czasie test powinien byc prawidłowy, ale ja sie nie uspokoje, az @ nie przyjdzie:)

@ na pewno będzie :)
jak się tak stresujesz zrób badanie krwi i tyle...
test może wyjść może nie, a hormony cię nie oszukają.
ale skoro gumka była, to nie wiem :)

Mariolcia hehe mi mimo brania tabsów @ tez sie spoxnila 1 dzien :p to chyba te upaly, i ogolnie stras, bo mam troszke go przed zblizajacym sie wrzesniem... :p
Paulina fajnie, zawsze to jakas odskocznia jak pojedziesz :-)

U nas w nocy burze przechodzily, pierwsza byla zarabista atak wialo ze sie zerwalam z lozka i okien zamknac nie moglam :/ dobrze z eu dzieciakow bylo na szczeline tylko bylo slychac jak szumi i Daniel sie obudzil :p
A teraz chlodniej choc sie zanosi znow na upal chyba... :dry:

Liza, Po burzy takie przyjemne powietrze jest :)
u Ciebie cały wrzesień będzie ciekawy, dzieci do szkoły :)
Mikołaj idzie do przedszkola?
na suwaczku widzę też że coś kwitnie już prawie rok :-)

Mariolcia no starszaki jedno do 1 klasy a drugie do zerowki, Miki w domku siedziec bedzie ze mna :) sama jakos bede musiala ogarnac ten caly harmider z odprowadzaniem... -_-
A no cos kwitnie ;-) jak t sie mowi stara milosc nie rdzewieje hehe a jak sie okaze to bedziemy wiedziec za pare lat :-) oby jak najdluzej bylo tak jak jest teraz :tak:

Mariolcia to super Wam się trafiło bo u nas dzisiaj 33 więc odczuwalne 35 a może i więcej!!!

Paulina
no to super że uda Ci się wyrwać na kilka dni gdzie masz zdjęcia z wakacji??

Nikussss jak to mój lekarz kiedys do mnie powiedział @ zaczyna się w głowie a nie w pochwie.... Tak więc albo zrób jeszcze raz test może krew... Ja zawsze jak robiłam to momentalnie czekając na wynik dostawałam albo jak odbierałam wyniki to poczułam że jest...:p

Liza brakuje Ci teraz podwórka co?? No niestety sierpień wrzesień największe wydatki ja tez w tym roku książki już będę musiała kupić

My mamy dzisiaj 3 rocznicę ślubu:) A mój luby jedzie zaraz w trasę ale dwa dni temu dał mi przezornie perfumy w prezencie:):)

hej:) upał ciąg dalszy. Siedzę w tej i nie jestem tu w stanie wszystkim odpisać:( wczoraj byłam u lekarza z wysypka natalii myślałam że od mleka Ale raczej nie więc czekam aż zejdzie :) waży 9400 :)

kasiek wszystkiego dobrego

dziewczyny zmieniam tabletki i szczerze nie dowiedziałam się jak to uczynić:) która mi pomoże? Wczoraj wzięłam ostatnia czynną tabletke ze starego op. I co mam brać te placebo (robić tyg przerwę) czy dziś już zażyć nowe opakowanie bez tyg przerwy? A moze mam zacząć brać w pierwszym dniu @?

nikus moim zdaniem przyjdzie @ poczekaj 2-3 dni

mariolcia życzę Ci, aby była tak jak Ty chcesz.

kasiek88kasiek gratulacje trzeciej rocznicy! :-)

No u nas odkąd urodziłam córę w październiku to za każdym razem z gumką. No, ale ja w poniedziałek byłam u lekarza i zabroniono mi ciąży. Mam nadczynność tarczycy, biorę prochy i czekam na usg :-( mam nadzieję, że będzie ok bo nie życzę sobie usunięcia tarczycy:-(

U nas upały, upały...

Ostatnia edycja:
reklama
kasiek no moze i brakuje podworka, ale w takie upaly to nawet podworko wiele nie pomaga :/
milena a te tabletki nowe jak dzialaja ? tez maja placebo? ja bym brala dalej tabletki placebo (w ktorym dniu @ przychodzila zazwyczaj?) i wtedy w zaleznosci chyba bym wybrala wszystkie placebo i potem zaczela brac te nowe :-) tak na moj rozum tak by bylo najlepiej :tak:

Kurde ale upaly... Ksiagarnie zaliczone ale niewiem gdzie wkoncu kupic... musze syzkowac kolo 330 zl na same ksiazki, reszta juz w sumie prawie zakupiona... o tyle dobrze... a na Daniela we wrzesniu bedzie wydawana kasa o tyle dobrze z enie wszystko musi byc przed poczatkiem roku -_-

Do góry