reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

jagoda ja też 7 i 21 września mam na wesele iść:)

magda ja 7 miesięcy po porodzie brałam luteine na wywołanie i nic nie dała. Więc wzięłam anty i @ wywołany tabletkami 9 miesięcy po porodzie :) karmiłam 6 miesięcy.

Ja siedzę u siostry już mnie głową tu boli:) p Ma przyjść więc czekam ha ha:)

reklama
Milena i jak P był??
Papitka to dobrze ze się pogodzilas z mama, ale jeszcze lepiej jak ci u A. dobrze :))

Moja Nuska taaaakaaaaa nie dobra.. masakra.. Chyba za dużo jodu się nawdychala nad tym morzem

Papitka, ja bralam jakis rok temu chyba przez 3 miesiace ale odstawilam, okropnie sie po nich czulam, myslalam ze serce mi wyskoczy, przed nimi bralam novynette po tych mialam straszne bole glowy:sorry2:

Heeej;)

Takie pytanko do Mamusiek zwlaszcza tych ktore swoje dzieciolki cycolily, kiedy okres dostalyscie??
Nie, nie ja nie narzekam na brak @ tak poprostu pytam :D
Rok temu o tej porze juz bylam zaciazona;))) tak wiec rok juz @ nie bylo;)) oby przyszla jak najpozniej;))
Dzis caly dzien laze i szukam czegos do zjedzenia ale nie trafilam na to co mialam ochote, noo sama nie wiem co mi sie chce;)

ja @ dostalam w listopadzie. Obaj z drugiej polowy kwietnia.

hejka :)

wczoraj u tesciow bylismy. Pogoda doopna byla bo zimno i padalo caly dzien. tzn.. lalo. tyle deszczu w ciągu jednego dnia ze podworko tonelo.

Jagoda ja mam wesele 31-go sierpnia.sukienki mam 3.. i niewiem w ktorej pojde.

hej laski;-)
Dawno nie zaglądałam bo moja mama miała urlop i zajęła się dzieciakami a ja poszłam na 1,5 tyg. do pracy. A że wiedziałam, że tylko tyle będę pracować to zostawałam po 10 h. Przychodziłam, pobawiłam się chwilę z dziećmi, jak zasnęły zrobiłam obiad na następny dzień i padałam przyłożywszy tylko głowę do poduszki. Niestety jutro mama już idzie do pracy... szkoda bo chętnie pracowałabym dalej gdybym tylko miała z kim zostawić szkraby

Sorki, że tylko tak o sobie ale nie chce mi się nadrabiać ale już obiecuję być na bierząco

Udanej niedzieli;-)

Hejka

Asik super ze zarobilas troszke zawsze to cos :)

Ja mam 14 wrzesnia wesele ale niewiemy czy pojdziemy, wszytsko sie okaze przed tak naprawde... -_-

co do @ to ja po kazdym porodzie mimo ze karmilam 9, 9 i 13mies. dostawalam kolo 8-9tyg po porodzie. :tak:
biore na ta chwile 10mies daylette i nie narzekam, choc miewam bole glowy migrenowe ale tak dzialaja na mnie hormony i nic na to nie poradze raczej, latem sa mocniejsze a zima czesto ich wogole nie ma (migren) ;)

Hej laski . ciągle na dworze póki ta pogoda jeszcze jest . DUżo się u mnie działo przez week w zasadzie .
P. miał przyjść w sobote , a że robił mnie za przeproszeniem w ch**a , jadąc do mojego chrzestnego na wieś wstąpiłam do jego znajomych ...Akurat mieli imprezkę ... i nie uwierzycie on im wszystkim powiedział że ja mu zabraniam kontaktu , że on jest prawie co dzień a ja mu nie daje dziecka zobaczyć , że pisze i pyta jak Natalia ....nerwy mi puściły :wściekła/y::wściekła/y: w efekcie wychodząc ugryzł mnie pies ..
i po wszystkim dziś był . Zachciało mu sie iść do USC uznać Natalie . Więc poszłam , bo potem by jazdy były że jak on chce i ma czas to go olewam . Przed wejściem uświadomiłam go że Natalia nie będzie nosić jego nazwiska , bo ze mną mieszka a nie z nim , tak więc zostało moje . Dogadaliśmy się że do ostatniego dnia każdego miesiąca daję na młodą pieniądze , i nie ma spóźnień o kilka dni ;-) że nie da to automatycznie 1go ( jako że do ostatniego nie dał ) ide złożyć wniosek do sądu o alimenty . No i zobaczymy . bo póki co okazuję jakąś chęć widywania jej . Bo już planuje spacer w czwartek .

hejka.

Milena ja bym chyba zdzielila chlopa za takie farmazony.. a do USC uznac dziecko.. na zlosc gadowi czasu bym akurat nie miala.

@ dostalam. Boli mnie wszystko. nawet wlosy.. a humor mam taki ze przyłozyc moge za spojrzenie ;/

Pogoda jakas lipna. Wieczory takie chlodne sie robią ze masakra. w sobote i niedziele Biesiada Miodowa u nas. :D chlopaki poszaleja na imprezie :D

reklama
Do góry