reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

teraz mam wypisane bez placebo . Wczoraj wzięłam ostatnia czynną . A okres jutro powinien być.
Wampi właśnie z młoda byłam i nie dopytałam . W ulotce pisze właśnie że Od razu nowe op a najpóźniej po przerwie tyg więc niby kiedy chce:) więc placebo wyrzuce i dziś wezmę już z nowego opakowania:)

reklama
Hej;)
Ja was czytam na biezaco ale jakos nie mam weny tworczej a teraz pisze bo dzis druga nocka jak cierpie na bezsennosc;// przez to ze z corunia nawet i do 10 sobie drzemiemy;)

U nas jakos leci, troche przeziebilam sie troche ale juz jest lepiej. Tak to nudziachy, brat u nas moj jest i przynajmniej sie teraz nie nudze bo sama w domu nie jestem poki tatusko z pracy nie wroci. "Ukochana" wspollokatorka sie wyprowadzila juz ponad tydz temu i w domu cisza, spokoj, lad i porzadek to czego ki tak brakowalo od dluuuuuuuuugiego czasu przez nia;// ale pisze do swojego juz bylego M.i cos wali sciemy ze ona tu wraca no i tak od piatku cos bidula dojechac nie moze. Ja juz zapowiedzialam ze jesli ona wraca to my sie wyprowadzamy, nawet moge isc na pokoj mieszkac w ciasnocie byle bez tej durnoty;//

Majcia juz jest z dnia na dzien coraz to bardziej rozumniejsza. Dzis przed kapankiem to robilam jej miny wydawalam rozne dzwieki to tak sie fajnie smiala;) a jakby ktos zobaczyl co ja robie lub co do niej gadam to by mial niezly ubaw bo sama z siebie nieraz mam:p

Jedyne co to mala plesniawki w buziolu ma i mi sie przeniosly na cycole;// masakra jak sutki przy karmieniu bola;/ smaruje i jej buzie i sobie sutki tym Apthin czy jakos tak no i u niej w buzi mniej ale ja dalej przy karmieniu sie gryze..
Przedwczoraj dalam jej kawalek ugotowanej marchewki rozgniotlam to raz sie krzywila raz szybko jadla i za chwile jakby miala zwymiotowac cudaczka mala;)
A z butli jak nie chciala tak dalej jej sie nie widzi ciagniecie..

Okk uciekam sie zmusic do snu;) i bede sie czesciej udzielac;)
Dobranoc.

Aaaaa u nas tez upaly.. O 9:45 bylo 31,5C. masakra.. Zalatwilismy sad wkoncu. Wniosek zlozony teraz czekac na rozprawe.

Milena ja bym tygodnia przerwy nie robila
23may jeszcze chyba dwulatka bez plastra na kolanie to nie widzialam :D
Kasiek jutro albo w sobote jak sie otrzasne wkoncu to dodam. Jestem tak nie dociumana po tym morzu ze nic nie ogarniam normalnie. Na forum to czuje sie jakbym pierwszy raz pisala haha

Heeej;)
Gdzie Wy Mamcie sie podziewacie???;)

Cisza taaaaka straszna nastala;)

U nas po staremu jakos leci powolutku;)

Takie pytanko do Mamusiek zwlaszcza tych ktore swoje dzieciolki cycolily, kiedy okres dostalyscie??
Nie, nie ja nie narzekam na brak @ tak poprostu pytam :D
Rok temu o tej porze juz bylam zaciazona;))) tak wiec rok juz @ nie bylo;)) oby przyszla jak najpozniej;))
Dzis caly dzien laze i szukam czegos do zjedzenia ale nie trafilam na to co mialam ochote, noo sama nie wiem co mi sie chce;)

Odzywajcie sie;)

Witam już pochmurnie i deszczowo.

U nas świetnie. Ja dzisiaj obijam się :-) wczoraj posprzątałam już i mój M ugotował młodą kapustkę :-) dzisiaj tylko sernik n na zimno zrobię.

magda0109
ja swoją córę karmiłam tylko 3 miesiące, ale moja siostra i szwagierka długo karmiły. I szwagierka karmiła 1,5 roku a @ dostałam po ponad pół roku. Natomiast siostra karmiła rok a @ dostała 3 miesiące po porodzie. Więc chyba nie ma reguły.

7 września mamy wesele. Szukam sukienki i ciężki mi znaleźć. Szukam taniej, ładnej i praktycznej,a by założyć ją jeszcze wiele razy nawet w zwykłą niedziele.

Ja tez się witam pochmurnie :) Ale jestem zadowolona z takiej pogody.. Chwila odsapniecia od upalow bo już wczoraj to nie było czym oddychać.. Pichce spaghetti i Jagoda zrobila mi smaka na sernik :D Lece prawdopodobnie 31 sierpnia a wroce 7 września razem z A.. ZObaczymy jak wyjdzie w praktyce. Mama już do pracy nie wraca, ciagnie L4 jak najdłużej się da. Bilet w jedna strone tylko 97zl wiec się oplaca.

Magda slodka ta twoja niunia. Nie mogę się na nia napatrzeć na FB :))

reklama
Magda może to nie zbyt przyjemne ale ja pozbyłam się pleśniawek u kubulka jego moczem położyłam go bez pampka i czatowalam zlapałam na pieluszkę tetrową i przemyłam mu tym byziolka od razu zeszly bo żadem preparat nie pomagał.

Hej laleczki nie mam jak pisać w ogóle nie wchodze nawet czytać bo nie mam jak. Pogodziłam się z mamą ale mieszkam u A i niech tak zostanie.
Kubulek rośnie jak na drożdżach biega przewraca się obija skacze po wyrku gada po swojemu no normalnie cudo. waży 11 kg.

Byłam u gina dostałam tabletki Lesinelle. Jakaś nowość jeśli któraś bierze niech coś napisze jak po nich sie czuje.

Do góry