reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

NET - ja po prostu się tym nie zajęłam ... teraz pójdę to wezmę jakieś namiary itp itd bo masz racje coś się będzie działo albo nawet tylko mnie niepokoiło a ja nie będę wiedziała co z tym zrobić :dry:
a tak to dzwonie pytam i mam spokój :-)

A i Kuba się pyta czy któraś z was ma Xboxa 360 ? :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja mam xboxa 360 :) a o co chodzi ?? :dry::-) No i właśnie zaraz bedę grać sobie deathmatcha w Unreala :-D

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja
Ciekawe jaka u nas nocka bedzie, bo wczorajsza byla super, mala sie obudzila tylko 2 razy na cyca. chyba bede musiala sciagac pokarm do butelki i jej tak podawac, bo z bolu juz nie wytrzymam tak mnie pogryzla, do tego dostala klatarku, jutro wybiore sie do apteki cos kupic, bo sie strasznie meczy, tylko nie wiem od czego bo temp w domku jest ok
femme fatal moja mala tez tak sie wlasnie prezy, myslalam ze cos nie tak, ale chyba wszystko ok skoro Twoja tez tak ma, moja tez nie placze, i jak zrobi kupke to jest ok

Mój Sz. zastanawiał się nad kupieniem PS2 lub PS3 ale zdecydował że zainwestuje w projektor, kolumny i amplituner :szok: no i mamy teraz kino w domu :)

Co do konsol to między innymi mamy też Wii...rewelacyjna sprawa na imprezki czy spotkanie ze znajomymi, samej grać to mała frajda :tak:

Ostatnia edycja:
Gram gram tylko teraz nie mam czasu :baffled: w ramach relaksu zagram sobie jednego 10min deathmatcha i znów się uczę. A online to byłoby po nauce :-p

netgirl na USG wyszedł chlopiec w sumie od poczatku czulam ze to chlopiec, ale kto tam wie:p Jak sie urodzi to bede wtedy miala pewnosc:-D:p

O widze ze nie tylko moj T. ma hopla na punkcie xboxa, ma sobie zamiar kupic, ja mu mowie ze jak sie malenstwo urodzi to bedzie mial gre na zywo ale coz:p A niech kupi moze i ja sobie pogram:-) i sie przekonam do tego typu gier

chwilami ja to ciekawa jestem Twojego dzidzi, mam nadzieje ze doczekam momentu kiedy oglosisz radosna nowine :p

Hmmm...kurczę pieczone sama się zastanawiam czy się doczekam :-D mi najlepiej pasowałaby wpadka :-D:tak: uszkodzona prezerwatywa czy cuś :-D

ide sobie dobranoc:) dzis sie chyba poloze wczesniej spac :) jeju ... tylko jak moj kregolsup bedzie wygladal po 2 ciazy..... :/................................

Ale chyba nie jest aż tak źle po Despi czy jest?

Kolorowych snów życzę wszystkim.

PS
Net kupij xboxa 360 i zmieniaj internet
Umi niech Twój T. też kupuje
Femka no mam nadzieję, że Ty też masz albo będziesz miała

i obowiązkowo heatset :tak::-D

No i sobie pogramy w CoD-a, GoW, Halo, Unreala czy tam inne brutalne strzelanki i przy okazji pogadamy :rofl::-)

Dzieki sliczne za tak mile ''powitanie'' mnie ;)
Femme moja ma na imie Julia , urodzila sie o godzinie 18.44 w 38 tygodniu a Twoja ?

Mam na imie Iwona, mieszkam na Islandii od prawie 4 lat.
Tatus malej jest islandczykiem ma 20 lat .
Jestesmy zareczeni od roku :)

Co moge wiecej napisac? Jestesmy szczesliwa rodzina.

Napewno bede tu czesto zagladala i udzielala sie ;)
Pozdrawiam :happy2:

20081112195050_7.jpg

Witam po weekendzie ;-):tak: u Nas od soboty mnostwo sniegu :dry:
Ala jeszcze ma katar ale juz tak nie kaszle jak pare dni wczesniej !! a i zamowilam Jej przez allegro teletubisia TELETUBIŚ BIG HUG GRA SWIECI TELETUBISIE PROMOCJA (487589684) - Aukcje internetowe Allegro
a tak to jest o dziwo bardzo grzeczna :tak: chyba wie ze mikolaj sie zbliza :-D
dzis musze sobie zadzownic do lekarza i jutro jade do rzeszowa po wyniki i mam nadzieje ze nie poinformuje mnie ze termin na 27 jest odwolany :crazy:

Madzik oooo z tego co wiem to malo dzieci takich malutkich nie ma odparzen po dada :sorry2: ale fajnie ,przynajmniej mozecie zaoszczedzic :tak:

Olenka chyba to TY pisalas ze juz w czasie ciazy nakupowalas 500 ?:-)
ja tez duzo kupilam bo pampersy z biedronce byly po 30 zl i uzbieralo sie kilkanascie paczek w roznych rozmiarach :-D

Asiowo extra ze wypad z Mezulkiem sie udal ;-):tak:

netgirl to ja jeszcze raz GRATULUJE ;-) kto by pomyslal ze to dopiero 7 tydzien :rofl2::-) a mysleliscie juz o imieniu ?

Chwilami ja nie wiedzialam ze takie bajeranckie moga byc nawilzacze na grzejniki :szok::-) kiedys tez gralam w takie gry ale z chwili jak zostalam mamuska zeszlam na dobra droge :sorry2::-D

Islandka ja rowniez witam ;-)

A Basia znowu pojechala do tesciowej ? :happy:

reklama
U nas znowu dziwna noc.. Mały zasnął ok 22:30 ale w nocy znowu często popłakiwał.. A tak na dobre obudził się ok.7.
Ja się wczoraj pokłuciłam z mężem i w nocy ani nad ranem nawet się nie przytulił. I jak wychodził do pracy to nawet buziaka nie dał ani nic nie powiedział:-(

Galarecia a to dziwne, że Ci wysuszał :confused: no bo jak woda paruje to przeceż musi zwiększyć stopień nawilżenia powietrza :dry: może w malutkim pokoju przesadziliście z nawilżeniem i powietrze zrobiło się ciężke?

Nie wiem jak ale naprawdę jeszcze bardziej się ostatnio suche zrobiło jak użyłam tego nawilżacza. A wczoraj już było OK.

GALARECIA - ja nie mam swojego lekarza w tym problem i nie mam do kogo zadzwonić ... muszę z tym porządek zrobić ... ale uspokoiłaś mnie

No to zrób z tym porządek jak najszybciej. Ja w sumie niby mam swojego lekarza, ale raczej nie dzwonię.. Zazwyczaj jak czegoś nie wiem to dzwonimy do mamy męża a ostatecznie do ciotki która jest pielęgniarką w naszej przychodni i zajmuje się mierzeniem, ważeniem i szczepieniem dziecka..

kurczę, ja od początku ciązy nie byłam z moim facetem nigdzie:-( wogóle mam wrażenie, że jakoś mnie unika i zmienił do mnie nastawienie. kłócimy się dosyć często, niewiem jak to będzie dalej.

A u mnie właśnie było na odwrót.. Mąż (wtedy jeszcze narzeczony) był dla mnie wielkim oparciem, przyjeżdżał, dbał, martwił się.. Teraz po tym jak już urodziłam i jak wzięliśmy ślub coraz częściej się kłócimy.. Więc mam nadzieję że u Ciebie będzie póżniej wszystko na odwrót i się poprawi.

Do góry