reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Juz prawie miesiac... wiec nie wiem czy to przejdzie...:zawstydzona/y: juz mi cierpliwosc powoli sie konczy:-( kilka dni czasem sie takie zdarzały... ale nie tak długo:-(

Jeju :szok: to faktycznie dlugo :dry: sama juz nie wiem co Ci doradzic , moze faktycznie trzeba sprobowac sztucznego z jakas kaszka ale czy warto ryzykowac ze bedzie wolala pic sztuczne niz Twoje :sorry2:

Moja Luska wlasnie spi a ja zjadlam obiadek :rofl2:

Zastanawiam sie czy powalczyc troszke i nie odciagnac mojego mleczka i na tym mleczku zrobic kaszki, zeby tego sztucznego jej nie dawac...:zawstydzona/y: heh... mała własnie zjadła morele:-p wszystko zjada byleby było podana na łyzeczce:-D

A nie probowalas dac jej kaszki na wieczor ? taka kaszka powinna zapelnic Jjej brzuszek :nerd: wlasnie ... Ona jak idzie juz wieczorem spac to budzi sie po 2 godzinach czy dopiero takie pobudki ma po polnocy ?

Nie dawałam jej nigdy kaszki, bo nigdy nie umiałam mleka odciagnac...:-( a modyfikowanego nie chce jej dawac... zasypia ok 20 i 1 pobudka ma juz ok 22 - 23:zawstydzona/y:i tak co 2h jak w zegarku... dlatego własnie zastanawiam sie nad kaszka... ale nawet nie wiem jaka i ile, zielona jestem... masakra, przeraza mnie to!
Tez myslałam, ze to przez zabki, ale nie wydaje mi sie zeby to tyle trwało i tyle nagle jadła... nie rozumiem tego w ogole:-(

Witajcie. Ja dopiero ze szkoly wrocila i juz padam na twarz eh meczace to wszystko. Tak sobie czytam was i mam pomysl na prezent:) nie wiem czy dobry ale co tam
Olenka19 moze kup strój mikolaja taki dzieciecy:) i jakiegos misia czy cos:)

Umi trudno znalexc taki stroj dla 9 miesiecznej dziewczynki :sorry2: a jak juz sie znajdzie to jest za drogi :sorry2:
a do jakiej Ty szkoly chodzisz ??

Asiowo moim zdaniem najlepsze sa z bobovity - ja dawalam Ali smaczny sen z bananami On jest od 4 miesiaca !!
warto sprobowac zebys sciagnela troche mleka i zrobila Jej kaszke a potem ewentualnie przystawila do piersi !!

reklama
No to wieczorem cos pokombinuje... mam tam jakas probke kaszki bananowej i z tego cos zrobie... tylko narazie nie mam pomysłu jak ja mam odciagnac mleczko:zawstydzona/y: zawsze był z tym problem... ale postaram sie choc troszke, zobaczymy czy to cos pomoze...

A ja naprawde mam głodomora w domu... przed chwila zjadła słoik moreli (zeby nie było - nie kupowałam, tylko dostałam próbke:-D), a 10 minut pozniej jeszcze o cyca sie upomniała...:zawstydzona/y: heh...

Do góry