reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Padam na cyce normalnie już nie mogę ... mała od 17 jak nie wcześniej nie spała dopiero teraz zasnęła ... nie wiem co jej odwaliło ... :dry: jeszcze sobie żygła bez sensu jak ja dzisiaj jedyne co zjadłam to parę kanapek z szynką ... tak se myślę że może na nią źle podróże wpływają ? ostatnio po takim wypadzie też były problemy ... jest taka opcja ?

Ja uciekam spać ... pewnie i tak se za długo nie pośpie bo jednak pokarmu dalej mało i mała się nie najada i co często trzeba ją przystawiać ...eh :-( wykończona jestem ... dobranoc

Witam z rana ;-) noc spokojna u NAS ,Ala dopiero przed 6 sie przebudzila ale wzielam Ja do lozka i razem polezalysmy !!
oczywiwscie jak tylko sie obudzila to zaczela szukac P po lozku bo jak zawsze wstawala to On sie chowal pod koldra i sie wyglupiali a tu ZONK bo taty nie ma :-(
dzis wybieram sie do banku po pieniadze i pasuje kupic zapas pampersow i chusteczek bo 27 sie zbliza a nie chce zeby rodzice pod moja nieobecnosc kupowali Ali np. mleko za swoje pieniadze czy innne pierdolki !!

Oliwka no pewnie ze sie nacieszylam :zawstydzona/y::-)
A wogole jaka to lalke kupilas Oliwce ?? znaczy babcia :-)

Femme uuuu Ninka daje Ci popalic :-D ale calkiem mozliwe ze podroz tak dziala na Nia :sorry2: chodziaz moim zdaniem nie ma co unikac i ograniczac bo pozniej moze byc gorzej :dry:

Mika A gdzie pojechaliscie bo chyba cos mi umknelo przy czytaniu :sorry2: do tego domku ? fajnie ze wypad sie udal ;-)

Elli a my to sie chyba nie znam :sorry2: ..... witam ;-)
i nie ma na co czekac tylko powiedz rodzicom ze beda mieli wnuka albo wnuczke :tak: Trzymam kciuki :happy:

witam sie i ja.... pierwszy raz od momentu wyjscia ze szpitala o tak wczesnej porze:-D wyspalam sie w nocy:szok::szok::szok::-D

polna oj wspolczuje ci, znowu samiutka ale on wroci...:-) a nacieszylas sie choc troche???

umi gratuluje synka.... widze kolejny Kacper bedzie.... to juz chyba 3 w naszym gronie:-)

a ja dzis musze jechec do miasta, odebrac buty od szewca....a tak mi sie nie chce bo zimno i sniegu pelno:-( a ja nie lubie sniegu, tzn zimy

oleńka19 to prześlij ten cały śnieg do nas i niech sobie leży ile mu się podoba a ty przynajmniej sie pozbedziesz czegos czego nie lubisz
a ja już zaczynam mieć dość pierdoczenia i marudzenia moich rodziców

Olenka u Was juz jest snieg :szok::szok::szok:
ja kiedys uwielbialam zime i snieg ale teraz jakos mi sie odwidzialo :sorry2: zaniedlugo bedzie trzeba sie zaopatrzyc w sanki dla Ali :rofl2:
a nacieszyc sie nacieszylam :zawstydzona/y::-p chodziaz musze Ci powiedziec ze dopiero dzis sie wyspalam odmomentu kiedy On przyjechal na urlop , przynajmniej znowu mam cale lozko dla siebie :-):-D

kitty a wez go sobie:-D

polna no sniegu u nas w cholere....wszedzie bialo, cala noc sypalo:crazy:
cale lozko dla siebie masz???no z jednej strony to fajnie ale z drugiej juz nie...a kiedy wraca do domu???

Olenka heh to wspolczuje :sorry2:u nas pewnie zaniedlugo sypnie i zacznie sie odgarnianie :dry:
fajnie nie fajnie ale jednak troche brakuje mi Jego łapanek pod koldra za posladki ale inne czesci ciala :zawstydzona/y::-):-D:-D:-D
a wraca poczatkiem kwietnia - chyba 15 bo dotad ma miec przedluzona umowe a przeciez 5 beda urodzinki Ali :sorry2:

reklama
Kaska19, co do szczepionek to nie polecam tych płatnych. Jestem przykładem naciągania lekarzy na dużą kasę za nic :wściekła/y: Niby mniej kłuć [tylko trochę mniej, a dziecka to wcale tak nie boli i nie cierpi, więc to nie problem] ,niby te szczepionki są oczyszczone, i nie powodują skutków ubocznych u dziecka - rozdrażnienia, gorączki, itp.. bzdura! mały po każdej gorączkuje, ma zielone rozwolnienie, miejsce ukłucia mocno puchnie.. słowem ***** za 800 zł w sumie :angry:
Angel501, pytałaś czemu nie mogę mieszkać u mamy.. po prostu nie ma tu miejsca ani warunków.. cała rodzina na dwóch pokojach, juz teraz się ledwie mieścimy, a jak przyjeżdża na weekend czy urlop brat, to nie mieścimy się wcale.. zawsze są kłótnie z tego powodu, bo brat musi spać w kuchni, mama wciaż musi spać w łóżku z 10 letnią siostrą.. Jest ciężko i nie wyobrażam sobie jakby było z jeszcze jednym dzieckiem, zresztą mama mi powiedziała wyraźnie, że mam wypier*** jeszcze zanim się urodzi bo z dwójką tu mnie nie chce widzieć

Do góry