reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Zdaje sobie sprawe z tego że nie jest ci łatwo bo ja jestem od ciebie 5lat starsza a mimo to sie bałam ale przeciągając to wszystko nie ułatwisz sobie kochana... twoja mama może mieć później do ciebie zal że powiedziałaś jej późno... a poza tym stresszkodzi maleństwu... ja cie nie krytykuje kochana tylko chcem doradzić oczywiście... i trzymam kciuki za waszą trójke, bedzie dobrze!

reklama
ELLIE - ten brzuszek tylko ty widzisz :-p ja też myślałam że mój brzuch jest już mega widoczny a nikt inny go nie zauważał :-p tak naprawdę było widać że jestem w ciąży dopiero koło 6 miesiąca a ja już od 2 -3 myślałam że mam wielki brzuch :-p a mdłości też żadnych nie miałam jedyne co to senna strasznie byłam :-)

GALARECIA - to dobrze że nic poważnego się nie dzieje ja stawiam na ząbki ;-)

KASIA - ja jestem zapisana do zaocznego liceum ale wydaje mi się że to nie ma znaczenia jaka szkoła ...no na pewno trzeba być samotnie wychowującą bez dochodów więcej na ten temat nie wiem bo to mama i ciotka która pracuje w mopsie mi załatwiały

ASIOWO - no no fajny ten top :-) też się muszę nad takim zastanowić :-)

ja tylko na chwiljke, jutro bede nadrabiac dokladnie bo dzis jakos czasu nie mam, a ze S za 5 min bedzie to musze uciekac.... wiem ze szalona ale tak mnie jakos wzielo....ale to nie bylo w planach... S tez nie chcial a tak jakkos wyszlo.

zaraz sprobuje jeszcze raz hehe:-D

zartuje...

do jutra

Witajcie:-)

Ellie ja jestem raptem 2 lata od ciebie strasza. wiem co czujesz rozmowa z mama moze byc trudna ale tak jak dziewczyny ci radzą powiedz jej jak najwczesniej:-) a żeby było ci razniej moze popros chłopaka zeby przy tobie byl chyba ze wolisz to powiedziec sama ale nie zwlekaj i wybierz sie do lekarza.

A ja sie chcialam wam pochwalic ze bylam dzis u lekarza i lekarz mi powiedzial ze urodze gdzies około 20 kwietnia usg pokazuje 24 ale on stwierdzil ze maly uzupełnia braki jakie mial:).Dowiedzialam sie ze bede miała synka:-) i damy mu na imię Kacperek. A czy wy tez jak zobaczyłyscie swoje maleństwa na USG to zalałyscie sie łzami? bo ja nie wiem czemu tak zareagowałam eh:-) ale sie ciesze:-):-):-)

Angel Ja niedawno też miałam takie problemy z @. Calutki miesiąc nic się nie pokazywało. A co do czego wyszło że mam torbielki. Po porozie nie musisz się spodziewać regularnych miesiączek. Ale jeśli w ciągu miesiąca nic się nie pojawi to lepiej to sprawdxić.

Umi Gratulję. Tylko żeby nie było że wyjdzie córeczka. He, he, he.:-)

dziewczyny ciąże udało mi się ukryć,bo miałam mały brzyszek ,do 5/6 misiąca chodziłam normalnie w swoich spodniach ,a do dni porodu(33tyg) przybyło mi jedynie 6 kg ,a to było tak że żle się czułam i zadzwoniłam po tate bo D był w pracy i pojechałam do szpitala i już tam zostałam ...a jak D bratowa wróciła z pracy to zapytała się teściowej gdzie jestem a ona na to że w szpitalu ,no to bratowa że co ja pojechałam rodzić a teściowa że gdzie tam jak on apodejrzewa że ja jestem na początku 4 mc,więc domyślać się domyślała ale myślała że ja jestem tak w 4 mc a ja pojechałam rodzić....

Jeju dziewczyny ale Wy skrobiecie :sorry2: trudno cokolwiek napisac - tyle tego jest:nerd:
wybaczycie mi jak dopiero jutro sie wlacze do rozmow ?
we wtorek P dostal tel ze w sobote ma byc w pracy i dzis pojechal z sasiadem ktory jedzie do Belgii ,gdzies za dreznem wysadzie i pojedzie do monachium pociagiem !!
.... zalamka ......

Tak wiec znowu jestem slomiana wdowka i wleczam sie od jutra do ploteczek :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Eh ja mam dziś jakiś taki szalony dzień.Cały dzień coś.Jak ja nie lubię jak Ł jest w domu wtedy nawet spokojnie nie mogę pisać.A od 16 to już masakra w ogóle.Jak mój ojciec wraca to marudzi że cały czas tylko komp i nie zajmuje się dzieckiem.Zaczynam mieć tego dość

Do góry