Galarecia
mama Adasia '08
oliwka_11 zabezpieczaliśmy się.. Tylko zdarzył się jeden mały krótki epizod gdzie było bez.. Choć szybko się wycofaliśmy to bałam się.. JAk ja już bym chciała mieć tą wkładkę..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mialam sie zapytac wczoraj ..bo bylam w przychodni i baba wkrecala mi o szczepionkach-takich nfztowskich i jakis innych za ktore ja bym placila.....i nie wiem bo to chyba kupa pieniedzy by byla...
jak wy szczepilyscie swoje dzieci??za swoja kase-widze ze sheppy tak--moglabys powiedziec ile te wszystkie szczepienia Cie wyniosly??tak mnie nastraszyla ta pigula....
hejoo;]
dziewczyny jest akcja tzn dostałam okres 4 pazdziernika a w tym miesiacu ani slychu ani dychu by sie pojawil z K sie seksilam ale nie do konca wiecie o co chodzi. mialyscie wszystkie od poczatku regularne @??