reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Asiowo no to bedziesz miala romantyczna niedzielke HiHi A moj M w niedziele nie ma treningu i wczoraj mi oznajmil ze zabiera nas na caly dzien na spacerek :)

Super.... mowie wam jak sie ucieszylam :)

Adaś zasnął przy butli.. Nawet do końca nie zjadł.. Położyłam go do wózka.. Ciekawe jak długo pośpi.. Ja zaraz mykam się zdrzemnąć.. Po tej nocce to jakoś się dziwnie czuje..

Asiowo z tym kinem świetny pomysł. Wierzę że mąż się bardzo ucieszy. I napewno poprawi to wasze relacje i samopoczucie.

femme fatal on nie wiedział co się dzieje.. A jeszcze wieczorem jak wzięłam tą tabletkę to sobie żartowaliśmy że nic się nie dzieje.. a tu raptem budze go w nocy ledwo przytomna.. Wystraszył się chyba..

ewelinac-d witam nową przyszłą mamę. Napisz coś więcej o sobie i pisz często.

Ostatnia edycja:
a mi niedługo stuknie 26 lat..ojjj..już taka młoda to ja nie jestem ;-(

zawsze sobie mówiłam/chciałam żeby moje dziecko miało młodych rodziców a tu niestety samo jakoś tak wyszło... ten czas tak szybko leci że mojemu M niedługo 30-stka wyskoczy :no:

Witam mamusie
Femme to dobrze ze sie juz uspokoilo, ja pilam ta herbatke Hippa i juz po pierwszym kubku dostalam pokarmu, bo tak przez 2 dni po porodzie nic nie mialam, a i pije te rumiankowe i koperkowe, nie sa zle
Galarecia no to niezle przezycia mialas w nocy, ja tez mialam dzis takie drgawki, normalnie mna rzucalo, w dzien sie powtorzylo, nie wiem co to
Cholera jak na zlosc dostalam goraczki, ponad 38 stopni, i nie wiem czy w takiej sytuacji moge karmic mala, po 16 bedzie lekarz rodzinny w przychodni to zadzwonie
A i mam pytanko, czy takie rozpuszczalne herbatki o smaku owocow lasu i malinowe to moge pic????

Cholera jak na zlosc dostalam goraczki, ponad 38 stopni, i nie wiem czy w takiej sytuacji moge karmic mala, po 16 bedzie lekarz rodzinny w przychodni to zadzwonie
A i mam pytanko, czy takie rozpuszczalne herbatki o smaku owocow lasu i malinowe to moge pic????

Madzik... mozesz jak najbardziej karmic malenstwo, nawet jak jestes przeziebiona, itp...:tak: Maleństwo dostaje wtedy razem z Twoim mleczkiem przeciwciala... i nawet powiedziałabym wsakazane jest bys karmiła:tak:
a te herbatki... mysle, ze nie ma przeciwwskazan:tak:ja własnie tylko takie pije:tak:Pij ile wlezie!

Aloha :-)

Femka kocham Cię za te fotki :-D:tak::tak::tak::tak:

W czwartek jak wstałam to myślałam, że zejdę z tego świata - zapachany nos, a mimo to lało się z niego strumieniem :baffled: łzy same leciały, tak mnie drapało gardło, że czułam swędzenie w uszach :szok: I wszystko to po środowym basenie. No a że ja głupia jestem i chyba cierpię na nadmiar ambicji poczłapałam się w takim stanie na uczelnie :baffled: padało i przemokły mi buty aż w nich chlupotało :-( No i siedziałam od 13 do 18 i z buta wracałam do mieszkania. A poszłam na uczelnie żeby mieć obeność a tu jak na złość nikt nie sprawdzał tego dnia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no: Chciałam jechać do domu ale od mamy dostane zjebkę że w takim stanie przyjechałam...więc lipa :-:)-:)-:)-(

chwilami zdrówka zycze :-)

femmka jechalam sama, maly zostal z moja siostra...ona pilnuje swojej malej wiec to za jednym pilnowaniem....cyca sciagnelam i z butelki mu dala. wiesz ja mu czasami daje w nocy z butelki bo sie nie dojada, ale oczywiscie moje mleko, nie sztuczne.... na szczescie i tak woli cyca , tak smiesznie ciagnie butle...:-Dale musi potrafic dwie rzeczy bo jak pojade do szkoly jutro i niedziele to z babcia zostaje, a babcia cyca nie da swojego:-D
a co do twoich scghizow, nie przejmuj sie ja zaraz drugiej nocy po przyjezdzie mialam cos podobnego, obudzilam sie spanikowlam , zaczelam szukac pod pierzyna gdzie jest maly, S wstal i taka mial ze mnie polewke...a kacper w lozeczku lezal. tez myslalam ze byl z nami w lozku:-D

witam nowe mamusie:-)

asiowo ten twoj maz ma z toba dobrze...zawsze jakies urozmaicenie:tak:

reklama
olenko femme=ja milam tak samo...budzilam sie w nocy otwieralam czy i widzialam zarys kornelki i szukalam jej rejkami a jej niebylo!masakra....albo wydawalo mi sie ze wiechu na niej reke trzyma i mu ja przekladalam zeby jej nie dusil a ona spokojnie w lozeczku spala...a mi serce do gardla szlo...w koncu w szpitalu spala caly czas ze mna zebym ja na oku miala:p bardzo sie o nia balam w szpitalu....bo czulam taka straszna odpowiedzilnosc...
byla znow pogiula---nie wiem gdzie maja zepsuta wage-dzis ja wazyla znow-i ma 3 850....wychodzi wiec ze tyje 130 g tygodniowo na moim malym cycu 75B hehe

slyszalam ze wasze dzieci nie daja pospac porzadnie---moja mala spi w nocy 6 / 8 godzin!!!!!!!!!!!!!!!karmie ja o 23np a potem jak moj chlop idzie do pracy:) czytalam na necie ze moze mi pokarm zaniknac przez to-ale dzis byla polozna i mowila zeby absolunie nie wybudzac na karmienie a cycki sie przyzwyczaja....:p

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry