reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

GALARECIA moze mały ma gorączke bo ząbkuje ,ja nie daje dzieciakom czopków tylko ibufen lub panadol dla dzieci w syropie ,tamna opakowaniu masz tabele jak podawać,,,

reklama
oliwka_11 bardzo możliwe. W razie czego jadę jednak do lekarza. 3 nimerek na 12:00. Mąż jednak się zwolnił z pracy i pojedziemy razem. My akurat mieliśmy czopki nurofen dla dzieci w domu bo mężowi kiedyś w aptece polecili.. No a nic innego nie mam.. A do apteki nie będe lecieć z małym bo jest bardzo zimno i deszcz pada..

Galarecia albo ząbkuje albo złapał jakąś infekcje.Na dworzu teraz tak zimno,że nawet psa żal wypędzić.Może ktoś wszedł z dworu i mały załapał.Nie martw się będzie dobrze

Ellie :) witaj ja jestem tylko o rok starsza od ciebie ale w podobnej sytuacji:) za miesiac zostane mamusia :) Tez sie balam powiedziec rodzica i wszystkich innych reakcji:) ale trzeba to przezyc ty sie teraz tylko nie denerwuj:) pamietaj ze dla maluska jest potrzebny spoju.:-)milo ze twoj chlopak sie okazal odpowiedzialny i ze cie nie zostawil:):-)a do lekarza sie zglos jak najszybciej:-)na pierwszej wizycie bedziesz miala badanie ginekologiczne(nic nie boli) stwierdzi czy jestes w ciazy i w ktorym tygodniu:-)zwazy cie, zmierzy cisnienie, no i powinien wypisac karte ciazy. tak wyglada pierwsza wizyta.:-)zapraszam na glowny tam dziewczyny napewno cie milo przyjma:-)

Witam się z rana :-)
U mnie znowu noc nie przespana mała co godzinę się budziła :dry: ale zaczyna mi pokarm wracać z tego co czuje więc może znowu się unormuje .,.. oby bo padam na cyce :dry: a w dzień nie lubię spać jak już się wybudzę to dupa :dry:

MIKUSA - hehe no praca ważniejsza ale uzależnienie od neta jest co ? :-p ja bym chyba zwariowała jak bym teraz bez neta miała żyć :-p to jest straszne :-p ...a co dopiero bez komórki ?! :szok: :-p

ELLIE - będzie dobrze :-) tu są same młode mamusie przeważnie z wpadki i dały radę i teraz są mega szczęśliwe że mają maleństwa przy sobie :-) ja też nie byłam zadowolona z tej całej ciąży ... ale jak urodziłam i patrze sobie na swoją córeczkę to wiem że to najlepsze co mnie w życiu spotkało :-) ...a jak z ojcem dziecka ?

GALARECIA - dobrze że mąż się zwolnił :-) a jak by sytuacja kiedyś się powtórzyła to dzwoń na pogotowie ;-) ... oni mają obowiązek przyjechać a ty będziesz spokojniejsza :-)

Kasia, Żydowo jest hmm jakieś 60 km od Jarocina, za Gnieznem o ile się nie mylę :)

Muszę gdzieś wyjechać daleko i wszystko przemyśleć, co zrobię jak się dzidzia urodzi.. oddać do adopcji, zostawić w szpitalu po urodzeniu? Przecież ja już ją kocham, fika sobie u mnie w brzuszku.. nie umiem tak:no:

SHEEPPY !!! wiesz co ja Ci powiem ? weź się w garść dziewczyno i na łowy ! przecież ty "dobra dupa" jesteś znajdź że sobie jakiegoś normalnego faceta ! w 2 zawsze łatwiej no nie? będzie dobrze laska ! szukaj pomocy gdzie się da ! ty w ogóle masz rozwód ? czy dalej mężatka ?

reklama
Jeszcze się nie rozwodziłam.. teraz 13 listopada była 2ga rocznica ślubu, ale nikt o tym nie pamiętał, bo każdy wie że nie jesteśmy razem,.. jakoś tak on w Szkocji siedzi i nie myslałam żeby te papierki pozałatwiać

Do góry